Η SCICOM ανέλαβε την κάλυψη των αναγκών του καταστήματος λιανικής πώλησης της θυγατρικής εταιρίας MIGATO UK LTD.


scicom logoΤο έργο θα βασιστεί στην τεχνολογία Microsoft Business Dynamics και LS Retail, στην εξελιγμένη έκδοση που έχει διαμορφώσει η Scicom για τους πελάτες της.


Η εξελιγμένη αυτή έκδοση της Scicom περιλαμβάνει πολλές πρόσθετες δυνατότητες, που σκοπό έχουν την αναβαθμισμένη λειτουργία των καταστημάτων από πλευράς δυνατοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.


Με το Advanced LS Retail έχουν εφαρμοσθεί πρωτοποριακές λύσεις για τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη με δυνατότητες για: κεντρική ενιαία διαχείριση, ενέργειες Marketing, παραγγελίες πελατών, προκαταβολές, τμηματικές παραδόσεις, επιδιορθώσεις, πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, εκπτωτικές κάρτες, κουπόνια δώρων, loyalty card.


Με δυνατότητες άμεσης χρήσης αξιόπιστων πληροφοριών, οι υπεύθυνοι μπορούν να παρακολουθούν τις αγορές του πελάτη, να αντιλαμβάνονται τις συνήθειές του, τις προτιμήσεις του, να τον ενημερώνουν τακτικά για προσφορές ή για είδη που τον ενδιαφέρουν και μελλοντικά μέσω του Loyalty σχήματος που θα ορίσουν, να του προσφέρουν bonus και δώρα. Το εξειδικευμένο στη Λιανική προσωπικό της Scicom, υποστηρίζει τους χρήστες των συστημάτων σε κάθε τεχνικό θέμα για να εξυπηρετούν τους πελάτες γρήγορα και αποτελεσματικά.


Έτσι, οι πελάτες της Migato θα απολαμβάνουν μια πολύ υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και σημαντικές ευκολίες στις αγορές τους.