Η HOTech – Ελληνική Οργανωτική, παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τη νέα διαδικτυακή υπηρεσία, Picktureit.


pictureitΤο Picktureit απευθύνεται στους φωτογράφους και τους πελάτες τους και προσφέρει για πρώτη φορά ένα νέο τρόπο επιλογής και εκτύπωσης φωτογραφιών από κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.


Με την υπηρεσία Picktureit, ο φωτογράφος «ανεβάζει» αυτόματα τις φωτογραφίες της εκδήλωσής του στο www.picktureit.gr και ο πελάτης ενημερώνεται μέσω SMS και e-mail, ώστε να συνδεθεί με τον προσωπικό του κωδικό και να επιλέξει τις φωτογραφίες που επιθυμεί. Μόλις επιβεβαιώσει τις επιλογές του, ο φωτογράφος ενημερώνεται με τη σειρά του και δίνει την εντολή να διαχωριστούν αυτόματα τα αρχεία των φωτογραφιών που επιλέχθηκαν σε διαστάσεις εκτύπωσης και αριθμό αντιτύπων.


Το Picktureit καταργεί τη χρήση δειγματολογίου και βοηθάει το φωτογράφο να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, παρέχοντας του μια ευέλικτη και αξιόπιστη λύση, χωρίς συνδρομή και με μηδενική αρχική επένδυση. Παράλληλα, προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία επιλογής φωτογραφιών στον πελάτη, καθώς του επιτρέπει να βλέπει τις φωτογραφίες του σε μεγαλύτερο μέγεθος και από οποιονδήποτε υπολογιστή, ενώ αυτές παραμένουν προστατευμένες.


Την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας της υπηρεσίας Picktureit φέρει η εταιρεία πληροφορικής HOTech (www.hotech.gr) η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού, την εγκατάσταση και υποστήριξη ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1987. H εταιρεία παρέχει λύσεις λογισμικού, αυτοματισμού γραφείου, οικονομικής & εμπορικής διαχείρισης, ασφάλειας & συναλλαγών, e-commerce & εφαρμογών διαδικτύου κ.α. σχεδιάζοντας και υλοποιώντας συστήματα διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων. Η HOTech είναι μέλος του ΣΕΠΕ και του NFC Forum και αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Microsoft.