Το ολοκαίνουργιο Packard Bell ixtreme συμπληρώνει τη σειρά PB με τις σχεδιαστικές του λεπτομέρειες.


iXtremeΟι ισχυρές λειτουργίες, η μεγάλη μνήμη και οι ευρύχωροι σκληροί δίσκοι, παρέχουν ασύγκριτη ευελιξία στο χειρισμό των σύγχρονων ψηφιακών πολυμέσων. Η κομψή του σχεδίαση χαρακτηρίζεται από απαλές καμπύλες και μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα. Το λαμπρό λευκό φως που βγαίνει από το εσωτερικό του ενισχύει το βάθος των καμπυλών και φωτίζει το λογότυπο της PB στην πρόσοψη του πλαισίου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν την εντυπωσιακή λάμψη.


Το νέο Packard Bell ixtreme είναι ιδανικό για να μοιράζεστε περιεχόμενο και να απολαμβάνετε διαισθητικά την ψηφιακή σας ζωή. Απολαύστε τις αμέτρητες φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας: με ένα μόνο άγγιγμα, το κουμπί της “ψηφιακής κορνίζας” του Packard Bell ixtreme δημιουργεί άμεσα μια παρουσίαση των φωτογραφιών που προτιμάτε.


Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο στα κοινωνικά σας δίκτυα με το λογισμικό CyberLink MediaShow 5. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε εικόνες με πρόσωπα και να μεταφέρετε εύκολα ετικέτες προσώπων σε διαφορετικούς υπολογιστές. Το Adobe® Photoshop® Elements 8 (στην πλήρη έκδοση) σας δίνει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης επεξεργασίας τόσο των φωτογραφιών όσο και των αρχείων βίντεο.


Επιπλέον, το κουμπί αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, που βρίσκεται στο επάνω μέρος του πλαισίου, σας βοηθά να διατηρείτε ασφαλές κάθε πολύτιμο αρχείο σας. Η σουίτα εφαρμογών PB που είναι προεγκατεστημένη στο Packard Bell ixtreme, επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για διάφορα είδη προσωπικών δεδομένων, πέρα από τη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, για άμεση ή προγραμματισμένη αποθήκευση αρχείων και φακέλων.


Για να διευκολύνει τη μεταφορά φωτογραφιών και άλλων δεδομένων στον υπολογιστή, η Packard Bell συμπεριέλαβε στο Packard Bell ixtreme μια εύχρηστη “βάση συσκευών”. Αυτή η μικρή περιοχή στο επάνω μέρος του πλαισίου είναι ιδανική για την τοποθέτηση κάμερας, MP3 player ή camcorder, με σύνδεση σε θύρες USB και τη λήψη πολυμέσων. Επιπλέον, μπορείτε να τυλίξετε τα καλώδια και να τα κρύψετε κάτω από ένα κάλυμμα στο επάνω πίσω μέρος του υπολογιστή, για μία άψογη εμφάνιση.


Χάρη στις θύρες εύκολης πρόσβασης στην πρόσοψη (USB 2.0, θύρα ακουστικών και μικροφώνου, συσκευή πολλαπλής ανάγνωσης καρτών), μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία HD και άνετη κοινή χρήση πολυμέσων.


Όσον αφορά στην υπολογιστική ισχύ, το Packard Bell ixtreme ενσωματώνει την οικογένεια επεξεργαστών Intel® Core™ 2ης γενιάς με τεχνολογία Intel® Turbo Boost 2.0. Μπορείτε να απολαμβάνετε ταχύτερες και εξυπνότερες επιδόσεις για διασκέδαση HD και πολυλειτουργικότητα (multitasking). Το Packard Bell ixtreme διατίθεται επίσης και με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές από την AMD. Το Packard Bell ixtreme είναι εφοδιασμένο με κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® GT400 νέας γενιάς και θύρα HDMI 1.4 ή με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 6000 νέας γενιάς.


Το νέο Packard Bell ixtreme είναι επίσης ιδανικό για την ανάγνωση ή την εγγραφή DVD ή ακόμη και την προβολή ταινιών Blu-ray. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ή να μοιραστείτε τα αρχεία σας 10 φορές ταχύτερα από όσο στο παρελθόν, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο που διαθέτει δύο θύρες USB 3.0.


Η μεγάλη χωρητικότητα του Packard Bell ixtreme σάς παρέχει απεριόριστο χώρο για ταινίες, φωτογραφίες, μουσική και όλα τα αρχεία σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μέχρι τρεις σκληρούς δίσκους με προαιρετική επέκταση Easy-Swap και να φιλοξενήσετε δεδομένα με συνολικό μέγεθος έως 6TB.


Το νέο Packard Bell ixtreme θα είναι άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα με εκτιμώμενη τιμή που ξεκινά από τα 699 €. Η διαθεσιμότητα, το λογισμικό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.