Το κίτρινο αγαπημένο σφουγγάρι κάνει το ντεμπούτο του στο Nintendo 3DS στην Ευρώπη στις 27 Μαΐου, στο SpongeBob SquigglePants.


spongebob_3DSΣτην ολοκαίνουρια φορητή κονσόλα της Nintendo, ο κόσμος του Bikini Bottom παίρνει ζωή, δίνοντας στους φίλους της σειράς μια νέα εμπειρία με την τρισδιάστατη απεικόνιση της οθόνης. Το ντεμπούτο του SpongeBob SquigglePants στο Nintendo 3DS έρχεται ένα μήνα μετά την ανακοίνωση κυκλοφορίας του παιχνιδιού για το uDraw GameTablet του Wii.


Χαρακτηρισμένο από την USA Today ως “τρελό και φρενήρες,” το SpongeBob SquigglePants φέρνει του παίκτες πρόσωπο με πρόσωπο με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες, προκαλώντας τους να περιστραφούν, να συρθούν και να περάσουν επτά κόσμους.


Η νέα 3D περιπέτεια περιέχει μοναδικά χαρακτηριστικά που διαφέρουν από κόσμο σε κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του “B-Movie,” που είναι εμπνευσμένο από τις θρυλικές εποχές των drive-in κινηματογράφων και τον ταινιών τρόμου, το “Sketch Bob,” που δίνει στους θαλάσσιους κάτοικους του Bikini Bottom ένα τρελό στυλ και look. Το “Simply Bob,” μια πρωτότυπη και αφηρημένη αναπαράσταση της ζωής κάτω από τη θάλασσα καθώς και πολλά άλλα. Αποκλειστικά στο Nintendo 3DS, το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα art style που δεν έχετε δει ποτέ ξανά, το Icon Bob, που προσφέρει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και περιεχόμενο.


Ο Patchy the Pirate εμφανίζεται ως ένας live-action οικοδεσπότης, που καθοδηγεί τους παίκτες σε όλο το παιχνίδι κάνοντας ξαφνικές εμφανίσεις και αλληλεπιδρόντας μαζί τους καθώς αυτοί αγωνίζονται σε πάνω από 100 nanogames, προσφέροντας ακόμα περισσότερη «υποθαλάσσια» διασκέδαση.