Το Panda Internet Security 2011 πιστοποιείται από το AV-Test για ανίχνευση Malware στα Windows 7 σε ποσοστό 100%.


panda cloud antivirusΗ Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοινώνει ότι το Panda Internet Security 2011 πιστοποιήθηκε από το έγκυρο ανεξάρτητο εργαστήριο AV-Test στο πλαίσιο της ανασκόπησης προϊόντων και πιστοποίησης του 1ου τριμήνου (Q1) του 2011. Στην ανασκόπηση προϊόντων του 1ου τριμήνου του 2011 το AV-Test αξιολόγησε 22 προϊόντα ασφαλείας στις περιοχές της Προστασίας, του Αποκλεισμού και της Χρηστικότητας. Η λύση της Panda Security κατάφερε να ανιχνεύσει το 100% των δειγμάτων malware που χρησιμοποίησε για τους σκοπούς των τεστ το AV-Test, καθώς επίσης και εκείνων από την “Wild” λίστα που χρησιμοποιεί.


Τα τεστ “Προστασίας” του AV-Test κάλυψαν την ανίχνευση στατικών και δυναμικών malware, περιλαμβάνοντας και τις πραγματικές 0-Day επιθέσεις. Στην περίπτωση του “Αποκλεισμού” εξέτασαν τον καθαρισμό και την απάλειψή τους ενώ το τεστ που αφορά στην “Χρηστικότητα” περιέλαβε τη μέτρηση της μείωσης της απόδοσης του συστήματος που προκαλείται από τη χρήση των λύσεων.


Το Panda Internet Security 2011 βαθμολογήθηκε με το βαθμό 5 στην κατηγορία “Προστασία”, και 4,5 στις κατηγορίες “Αποκλεισμός” και “Χρηστικότητα”. Σε όλες τις κατηγορίες το άριστα είναι ο βαθμός 6. Σημειώνεται ότι μόνο 17 από τα 22 προϊόντα που αξιολογήθηκαν πέρασαν όλα τα τεστ και κρίθηκαν άξια να πιστοποιηθούν από το AV-Test.