Η Sony Ericsson ενσωματώνει το Facebook μέσα σε κάθε λειτουργία των Xperia smartphones της.


Xperia_arc_Front_BlackΑν έχετε συνηθίσει να μπαίνετε στο Facebook από το Smartphone σας, δεν χρειάζεται πια να ανοίγετε την αντίστοιχη εφαρμογή, τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση από όλα τα σημεία του μενού του. Με το νέο ‘’Facebook inside Xperia™’’ η Sony Ericsson δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να «μοιράζεται» και να «σχολιάζει» πιο εύκολα από ποτέ τα posts των φίλων του, κάνοντας το Facebook άμεσα προσβάσιμο από όλα τα σημεία των Xperia™, όπως το picture gallery, το music player, το ημερολόγιο και τον τηλεφωνικό κατάλογο.


Tώρα, όταν ακούτε το αγαπημένο σας τραγούδι, μπορείτε αυτόματα να τα κάνετε “like” από το media player και να εμφανιστεί στο wall σας, στο προφίλ σας στο Facebοok, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε ξεχωριστά την εφαρμογή Facebook. Επίσης, μπορείτε να κρατάτε το ιστορικό μουσικής και video που οι φίλοι σας έχουν κάνει “like”, καθώς και αυτά που σας έχουν συστήσει ή έχουν σχολιάσει από υπηρεσίες όπως YouTube και Spotify.


Επιπλέον, η άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, το «like» και η αποστολή σχολίου γίνεται παιχνίδι. Ο τηλεφωνικός κατάλογος των Xperia™ αναβαθμίζεται και γίνεται πιο «social» από ποτέ. Οι φωτογραφίες των φίλων σας και τα ενδιαφέροντά τους εμφανίζονται στον τηλεφωνικό κατάλογο κάτω από το όνομά της κάθε επαφής που έχετε καταχωρίσει και τα γενέθλιά τους στο ημερολόγιο του τηλεφώνου.


Βασικά χαρακτηριστικά:
– “Μοιράζεστε” άμεσα τα τραγούδια που σας αρέσουν με τους φίλους σας και κάνετε «like»
– Εύκολη πρόσβαση στην μουσική που ακούν οι φίλοι σας και στα video που βλέπουν
– Τα Facebook άλμπουμ και οι φωτογραφίες ενσωματώνονται στο media gallery
– Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες των φίλων σας, τα ενδιαφέροντα τους, τα links και το προφίλ τους στον τηλεφωνικό κατάλογο
– Αυτόματα οι Εκδηλώσεις Facebook συγχρονίζονται με το ημερολόγιο του Xperia™ smartphone
– Οι ειδοποιήσεις του Facebook εμφανίζονται στην οθόνη για να μην χάνετε καμία


Το Facebook inside Xperia™ θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα νέα Xperia™ από το 2ο τρίμηνο.