O διάδοχος των εκατομμύρια πωληθέντων Wii Play λανσάρεται στην Ευρώπη στις 24 Ιουνίου 2011 μαζί με το κόκκινο Wii Remote Plus.


Wii Play Motion LogoTο Wii Play: Motion αποτελεί μια συλλογή από 12 καινοτόμα, διασκεδαστικά mini-games τα οποία με ιδιαίτερο τρόπο αναδεικνύουν τις ικανότητες του Wii Remote Plus, που κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη στις 24 Ιουνίου 2011 αποκλειστικά για το Wii.


Το Wii Play: Motion είναι ο διάδοχος του δημοφιλούς Wii Play, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ευρώπη. Θα κάνει εσάς και τους φίλους σας να στριφογυρίζετε και να κινήστε, αφού έρχεται σε αποκλειστικό πακέτο με ένα κόκκινο Wii Remote Plus controller. Το Wii Remote Plus συνδυάζει το κλασικό Wii Remote controller με την ακρίβεια του αξεσουάρ Wii MotionPlus – για να αποδώσει ποιότητα, ακρίβεια στην κίνηση και άμεση διασκέδαση που ο οποιοσδήποτε στο σπίτι θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει.


Ο δικός σας προσωπικός χαρακτήρας Mii μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα mini-games με ποικίλους και απροσδόκητα ενδιαφέροντες τρόπους. Στο mini-game Wind Runner ο χαρακτήρας Mii φοράει ένα ζευγάρι roller skates και κουβαλάει μια ομπρέλα. Χρησιμοποιήστε το Wii Remote Plus για να ανοίξετε την ομπρέλα και να συμμετέχετε με το Mii σας σε ένα αγώνα ταχύτητας. Δίνοντας κλίση μεθοδικά στο Wii Remote Plus σας, ο χαρακτήρας Mii μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση, να αναπηδήσει και να αυξήσει ταχύτητα καθώς κατευθύνετε προς το τέλος της κούρσας αποφεύγοντας εμπόδια που θα συναντήσει στην πορεία του.


Καθώς γεύεστε σταδιακά τα 12 mini-games τα οποία έχουν πολλαπλά game modes για πρόσθετο βάθος στο gameplay, θα διαπιστώσετε ότι κάθε στριφογύρισμα, κλίση, χτύπημα και τίναγμα του Wii Remote Plus γίνεται πραγματικότητα καθώς αναπαράγεται πιστά στην οθόνη της τηλεόρασή σας με απόλυτη ακρίβεια. Στο Treasure Twirl (όπου το Wii Remote Plus παίζει το ρόλο ενός εργαλείου για να συλλέξετε θησαυρούς από τα βάθη της θάλασσας), και το Cone Zone (όπου γυρίζετε το Wii Remote Plus στη σωστή θέση για να ισορροπήσετε το παγωτό μέσα σε ένα γιγάντιο χωνάκι χωρίς να σας πέσει, καθώς βάζετε πρόσθετες μπάλες παγωτού) υπάρχει ένα minigame για να απολαύσουν όλοι.


Κάθε ένα από τα 12 mini-games που περιλαμβάνει μπορεί να παιχτεί είτε σε single player mode, ή αν θέλε μια διαφορετική εμπειρία παίζοντας με τους φίλους και την οικογένειά σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε τα multiple game modes του Wii Play: Motion mini-games που επιτρέπουν σε μέχρι και 3 άλλους παίκτες να μοιραστούν μαζί σας τη διασκέδαση, διασφαλίζοντας πάντα ότι η εμπειρία game play που θα γευτείτε θα είναι αληθινά μοναδική. Για παράδειγμα, το mini-game Skip Skimmer όπου θα πρέπει να προσπεράσετε πέτρες κατά μήκος μιας λίμνης, υπάρχει και το Score Mode στο οποίο μέχρι και τέσσερις παίκτες λαμβάνουν μέρος στην προσπάθεια να προσπεράσουν τις πέτρες μέσα από μια σειρά δακτυλίων με σκοπό να φτάσουν στο τέλος στο στόχο. Δίνοντας στρατηγικά κλίση στο Wii Remote Plus μπορείτε να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας και να πετύχετε το υψηλότερο σκορ για να είστε εσείς ο νικητής του παιχνιδιού.


Αν εσείς και οι φίλοι σας θέλετε να γίνετε κυνηγοί φαντασμάτων τότε στο Spooky Search μπορείτε μαζί με τρεις ακόμα φίλους σας να αναζητήσετε και να συλλέξετε μυστηριώδη πνεύματα που έχουν δραπετεύσει μέσα από την οθόνη της τηλεόρασή σας – και ζουν μέσα στο σαλόνι σας. Χρησιμοποιώντας το ακουστικό του Wii Remote Plus, παλεύετε με το χρόνο στην προσπάθειά σας να εντοπίσετε τα φαντάσματα. Στοχεύοντας με το Wii Remote Plus στην οθόνη και οπουδήποτε μέσα στο σαλόνι σας – που μπορεί να είναι κάτω ή πίσω από εσάς, σκοπός σας είναι να εντοπίσετε όσο περισσότερα φαντάσματα μπορείτε και να τα σύρετε ένα ένα ξανά μέσα στην οθόνη της τηλεόρασης.