Η τεχνολογία AMD Fusion και οι discrete κάρτες γραφικών επιταχύνουν το βραβευμένο λογισμικό παραγωγής video Sony Vegas Pro.


sony vegas proΗ AMD ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Vegas Pro 10.0d της Sony Creative Software χρησιμοποιεί τις AMD Fusion Accelerated Processing Units (APUs) και τις κορυφαίες λύσεις γραφικών της AMD, συμπεριλαμβανομένων των ATI FirePro™ και AMD Radeon. Η οικογένεια των APUs της AMD, που διατίθεται σε υπολογιστές από τις αρχές του έτους, προσφέρει στους επαγγελματίες οπτική εμπειρία 3D και HD 2.0 υψηλών επιδόσεων κατά τη δημιουργία και επεξεργασία video, χρησιμοποιώντας το πιο πρόσφατο λογισμικό Vegas Pro 10.0d.


Τα high-end workstations και τα desktop PCs, που είναι εξοπλισμένα με τις ATI FirePro ή τις κάρτες γραφικών AMD Radeon, διαθέτουν την τεχνολογία AMD Accelerated Parallel Processing (APP), η οποία προσφέρει τη δυνατότητα επιτάχυνσης της GPU της Vegas Pro. Ο συνδυασμός της Vegas Pro και της τεχνολογίας AMD APP παρέχει πιο ρεαλιστική και ζωηρή απόδοση HD και 3D video, audio και Blu-Ray disc. Οι επαγγελματίες των πολυμέσων μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την τεράστια δύναμη του πραγματικού, ετερογενούς computing χρησιμοποιώντας τις AMD Fusion APUs και το OpenCL™ standards. Εντός του 2011 θα διατεθούν και τα desktop PCs με τις επερχόμενες, νέας γενιάς AMD Fusion A-series APUs, με την επωνυμία «Llano», οι οποίες διαθέτουν μέχρι και τέσσερις x86 cores και δυνατότητες διακριτών γραφικών, συμβατών με DirectX® 11.


Η σειρά Vegas Pro Collection αποτελεί τη βραβευμένη σειρά λογισμικού για παραγωγή video της Sony, που προσφέρει την πιο δυνατή και προοδευτική πλατφόρμα δημιουργίας και παραγωγής video. H τελευταία έκδοση του λογισμικού λανσάρει μια σειρά χαρακτηριστικών επεξεργασίας 3D, επιπλέον των επαγγελματικών-ποιοτικών video effects και του προηγμένου audio editing. Επιπρόσθετα, η ενσωμάτωση του OpenCL από τη Sony Creative Software μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες να προωθήσουν την καινοτομία και να εκμεταλλευτούν πλήρως τη δύναμη του computing στις κοινές πλατφόρμες.


Η Vegas Pro 10.0d της Sony Creative Software αποτελεί την πιο πρόσφατη εφαρμογή που χρησιμοποιεί AMD Fusion APUs, καθιστώντας την ικανή να υποστηρίξει λύσεις πολυμέσων, gaming και productivity, που προσφέρουν έντονη εμπειρία computing και οπτική ψυχαγωγία.