Tο Eset NOD32 Antivirus 4 απέσπασε το Βραβείο “VB100” από τον ανεξάρτητο Βρετανικό οργανισμό δοκιμής Antivirus, Virus Bulletin.


Eset logoΗ συγκεκριμένη απόδοση επέφερε το 67ο Βραβείο VB100 για την ESET. «Η ESET έχει μακρά παρουσία και συμμετοχή στις δοκιμές μας και εξακολουθεί να κατέχει ρεκόρ επιτυχημένων αποδόσεων, χωρίς να έχει αποτύχει σε καμία δοκιμή που έχει λάβει μέρος από το 2003. Τα ποσοστά ανίχνευσης ήταν εξαιρετικά, χωρίς προβλήματα με τις WildList απειλές, επιφέροντας ένα ακόμα βραβείο VB100 στην ESET, με αποτέλεσμα τη διατήρηση του 100% της επιτυχίας της», σχολίασε το Virus Bulletin στην επίσημη αξιολόγηση.


Το Virus Bulletin κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989 ως ένα εξειδικευμένο περιοδικό για χρήστες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, εστιάζοντας κυρίως στην ανίχνευσή και πρόληψη ιών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το περιοδικό πραγματοποιεί ανεξάρτητες συγκριτικές δοκιμές σε προϊόντα antivirus. Το βραβείο VB χαίρει υψηλής εκτίμησης στον κλάδο των antivirus λόγω της αυστηρής μεθόδου εκτέλεσης των δοκιμών του, επειδή δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στη διαδικασία και οι δοκιμές δεν επαναλαμβάνονται. Το VB οργανώνει επίσης το ετήσιο Συνέδριο VB για επαγγελματίες του κλάδου των antivirus που απολαμβάνει απόλυτου σεβαστού ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου.