Oι κάτοικοι του Bikini Bottom βυθίζονται στο δημοφιλές uDraw GameTablet της THQ για το Wii με το παιχνίδι SpongeBob SquigglePants.


SBSP_Wii_46715_UK_FKE_sΤο SpongeBob SquigglePants δίνει στους φίλους του χαρακτήρα SpongeBob SquarePants μια μοναδική εμπειρία χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες δυνατότητες που παρέχει μόνο το uDraw της THQ Inc. Το αποτέλεσμα είναι το SpongeBob SquigglePants, μια γρήγορη, διασκεδαστική εμπειρία που θα κάνει τους παίκτες να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά τους και την ευστροφία τους.


Με πάνω από 100 “Nanogames,” το SpongeBob SquigglePants προκαλεί τους παίκτες με το πολύ γρήγορο gameplay που τους δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το uDraw με πάρα πολλούς τρόπους καθώς ζωγραφίζουν, περιστρέφουν, χτυπούν, πατούν το δρόμο τους μέσα σε έξη ξεκαρδιστικούς κόσμους.


THQ_SpongeBob SquigglePants_Art StudiosΣτο SpongeBob SquigglePants, οι παίκτες μπορεί να πρέπει να κουνήσουν το uDraw stylus για να πετάξουν έναν ιπτάμενο δίσκο στον Larry τον αστακό στο “Flying Disc of the Deep”, να γείρουν το GameTablet για να βοηθήσουν το SpongeBob να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων στο “That Takes the Spongecake”, ή και να ζωγραφίσουν γρήγορα μια γραμμή ανάμεσα σε δύο βουνοπλαγιές για να δημιουργήσουν μια γέφυρα ώστε να περάσει ο Plankton απέναντι και να συναντήσει την Krabby Patty στο “A Bridge Abridged.” Αυτές είναι μερικές μόνο από τις περίεργες αποστολές που θα γευτούν οι παίκτες.


Το SpongeBob SquigglePants προσφέρει ακόμα καλλιτεχνικά στυλ που δεν έχετε δει ξανά μέσω του Nickelodeon, συμπεριλαμβανομένου του “B-Movie,” που εμπνέεται από τις θρυλικές μέρες των drive-in κινηματογράφων και τον ταινιών τρόμου, το “Sketch Bob,” που δίνει στους κατοίκους του Bikini Bottom ένα επιμελώς ατημέλητο look, το “Simply Bob,” μια στυλάτη αναπαράσταση της ζωής κάτω από τη θάλασσα, και πολλά άλλα.


Ακόμα, στο SpongeBob SquigglePants εμφανίζεται ο Patchy ο Πειρατής, ο πρόεδρος του SpongeBob fan club, ως οικοδεσπότης του. Ο Patchy όχι μόνο καθοδηγεί τους παίκτες στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά κάνει και αιφνιδιαστικές εμφανίσεις και αλληλεπιδρά με τους παίκτες καθώς αυτοί δοκιμάζουν την τεράστια σειρά των Nanogames, προσφέροντας ένα ακόμα επίπεδο διασκέδασης.


THQ_SpongeBob SquigglePants_Gallery1sΠέρα από τη διασκέδαση, το SpongeBob SquigglePants επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάσουν ψηφιακά, να ζωγραφίσουν και να χρωματίσουν με τη λειτουργία free-form drawing, ή να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες στάμπες με θέμα το SpongeBob. Με το uDraw, δημιουργήστε ένα αντικείμενο τέχνης που θα αξίζει μια θέση στην συλλογή του Patchy με έργα SpongeBob – ή και τη δική σας συλλογή, χάρη στη μοναδική δυνατότητα του uDraw να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε τα έργα μέσω της υποδοχής κάρτας SD του Wii. Η δυνατότητα χρήσης SD κάρτας σας επιτρέπει και να μοιραστείτε τα έργα σας με φίλους μέσω e-mail ή να τα αποθηκεύσετε στο desktops του υπολογιστή σας.