Η Intrasoft International υπογράφει νέες συμβάσεις εκτιμώμενου ύψους 30 εκατ. ευρώ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


intrasoftH Intrasoft International επιλέχθηκε να παρέχει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ευρύ φάσμα υπηρεσιών Τεχνολογιών της Πληροφορίας, η αξία των οποίων υπολογίζεται να ανέλθει στα 30 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα 4 χρόνια. Το έργο εντάσσεται στη σύμβαση-πλαίσιο ESP DESIS II, η οποία αποτελεί τη σημαντικότερη σύμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα της Πληροφορικής.


Με την υπογραφή διαδοχικών ειδικών συμβάσεων με τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής (DG DIGIT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Intrasoft International θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παροχή ποικίλων υπηρεσιών ΤΠ στις Γενικές Διευθύνσεις και οργανισμούς της Επιτροπής.


Η σύμβαση ESP DESIS II χωρίζεται σε έξι τμήματα (Lots) και καλύπτει την ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων πληροφοριών που σχετίζονται με τη διαχείριση εγγράφων, διαδικτυακού υλικού και γεωγραφικών δεδομένων, καθώς επίσης και τα εργαλεία ανάλυσης πληροφοριών και δεδομένων. Η εν λόγω σύμβαση προβλέπει ακόμη την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας και της ποιότητας πληροφοριών, καθώς και στην υποστήριξη των χρηστών. Στο πλαίσιο των νέων αυτών συμβάσεων, η Intrasoft International θα συνεργάζεται σε κοινοπραξία με τις εταιρίες Unisys, Iris, Sogeti, Reggiani, καθώς και με τις INEUM, EVERIS και IBM.