Σε συμφωνία με τον πορτογαλικό οίκο Portucel Soporcel κατέληξε η Xerox Hellas, για την αποκλειστική διάθεση του Discovery A4.


New Xerox Logo Medium ResΠρόκειται για ένα χαρτί εξαιρετικής λευκότητας και ποιότητας, που προορίζεται τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για εκτυπώσεις με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Παρόλο που το χαρτί είναι 75 γρ./ τ.μ., έχει το ίδιο πάχος και την ίδια στιλπνότητα που συνήθως χαρακτηρίζουν τα χαρτιά 80 γρ., εξασφαλίζοντας έτσι την ίδια αίσθηση, αλλά και την ίδια απόδοση του εκτυπωτικού εξοπλισμού.


Επιπλέον, η επιλογή χαρτιών 75γρ./ τ.μ. εξασφαλίζει αναπόφευκτα σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη, καθώς η παραγωγή τους απαιτεί την κατανάλωση λιγότερου πολτού, νερού και ενέργειας. Κατά συνέπεια, η χρήση του Discovery A4 75 gr επιφυλάσσει και ουσιαστικές εξοικονομήσεις, συνεισφέροντας στον εξορθολογισμό και τη μείωση του κόστους των επιχειρήσεων.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του χαρτιού, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος http://www.discovery-paper.com/spec.php.