Αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου η Wind θα παρουσιάσει τις δυνατότητες των Smartphones σε ειδική εκδήλωση στο i-bank store της Εθνικής Τράπεζας.


ibank mallΤα Smartphones έχουν μπει δυναμικά στη ζωή των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Έξυπνα, εύχρηστα, με πολλές επιλογές, ροσφέρουν στους χρήστες νέες εμπειρίες επικοινωνίας, όπως αυτές που θα παρουσιάσει το Σάββατο 16 Απριλίου η Wind στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάσεων του i-bank store της Εθνικής Τράπεζας στο The Mall Athens (1ος όροφος).


Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική, καθώς οι συμμετέχοντας θα έχουν στη διάθεσή τους από μία Smartphone συσκευή HTC για να ζήσουν την εμπειρία της πλοήγησης σε μία σειρά από νέες εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας:
– Άμεση ενημέρωση: Mε ένα click ο συνδρομητής διαβάζει ειδήσεις, βλέπει τον καιρό και εξοικονομεί χρόνο
– Ψυχαγωγία ανάλογα με την διάθεση: Πρόσβαση σε μουσικές βιβλιοθήκες, σε ταινίες, παιχνίδια, αγορά εισιτηρίων, σινεμά, κρατήσεις και αγορές
– Επικοινωνία με Email, Chat, Κοινωνική δικτύωση ( Facebook / LinkedIn / twitter)
– Λύσεις σε Πρακτικά / Καθημερινά θέματα: GPS Navigation, εντοπισμός των φθηνότερων πρατηρίων καυσίμων, έκτακτες ανάγκες (όπως διανυκτερεύοντα Φαρμακεία )
– Τραπεζικές Συναλλαγές, για άμεση σύνδεση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και πραγματοποίηση συναλλαγών με ασφάλεια και ευκολία


Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 13.00μμ και θα διαρκέσει 1 ώρα. Για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο http://www.wind.com.gr/TopMenu/Καταστήματα.aspx, στο ibankmall@nbg.gr ή στο κατάστημα i-bank της Εθνικής Τράπεζας στο Athens Mall.