Σύμφωνα με έκθεση της Gartner, η SAP ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό, διαθέτοντας το πιο Δυναμικό Όραμα στην αγορά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.


2557-sap-logo_articleΓια μια ακόμη χρονιά, η Gartner κατέταξε την SAP στο Τεταρτημόριο των Ηγετών (Leaders Quadrant) της έκθεσης ”Magic Quadrant for Corporate Performance Management Suites (CPM)”. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται κυρίως στο ευρύ χαρτοφυλάκιο της SAP, την επιτυχημένη υλοποίηση ενός φιλόδοξου οδικού χάρτη, την άμεση σύνδεση των λύσεων SAP Enterprise Performance Management (EPM) με το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο λογισμικού SAP Governance Risk and Compliance (GRC), αλλά και την οικονομική αποδοτικότητα που προσφέρει για την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Επιπλέον, η έκθεση της Gartner ανέδειξε την SAP ως την εταιρεία με το πιο δυναμικό όραμα στην αγορά λύσεων CPM, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η SAP έχει κάνει σημαντικά βήματα στη συγκεκριμένη αγορά, διατηρώντας σταθερά την ηγετική της θέση. Σύμφωνα με τη Gartner, η SAP ηγείται ξεκάθαρα στον κλάδο BI, Analytics και Performance Management με μερίδιο αγοράς 22,4% – σχεδόν 50% περισσότερο από άμεσους ανταγωνιστές στην αγορά. Επιπλέον, η έκθεση της Gartner στάθηκε στην ολοκληρωμένη προσέγγιση της SAP, σημειώνοντας: «Εκτός από ένα συνολικά πολύ ισχυρό όραμα, η SAP διαθέτει και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εφαρμογών, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται στην αγορά CPM μέσω εξαγορών… Οι βασικοί στρατηγικοί άξονες των λύσεων SAP BusinessObjects Strategy