Για πρώτη φορά λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα η εκπαίδευση “Train the Trainer” για το Final Cut από την iSquare.


ISQUAREΗ iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την εκπαίδευση “Train the Τrainer” για το Final Cut Pro με τη συνεργασία της Apple. Η εκπαίδευση αυτή πραγματοποιήθηκε από τις 28 Μαρτίου έως την 1 Απριλίου και σκοπός της ήταν η δημιουργία Apple Authorized Trainers στην επαγγελματική εφαρμογή για ψηφιακό μοντάζ, Final Cut Pro.


Το Final Cut Pro προάγει την τέχνη και την τεχνολογία της κινηματογραφικής παραγωγής, με καινοτομίες που βοηθούν τον επαγγελματία να εργαστεί ταχύτερα, να συνεργαστεί αποτελεσματικότερα και να έχει το τέλειο αποτέλεσμα.


Η εκπαίδευση “Train the Trainer” γίνεται αποκλειστικά από καταρτισμένους εισηγητές της Apple, οι οποίοι μεταφέρουν στους εκπαιδευόμενους τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται με στόχο να μπορέσουν να διδάξουν τις επαγγελματικές εφαρμογές της Apple, όπως Final Cut Pro, Logic Studio και Aperture. Στο τέλος των μαθημάτων, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν τον τίτλο των εκπαιδευτών για τη συγκεκριμένη επαγγελματική εφαρμoγή της Apple. Η εκπαίδευση αυτή φιλοξενήθηκε στην άρτια εξοπλισμένη αίθουσα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης που λειτουργεί από τον Οκτώβριο ως Apple Authorised Training Centre.


Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πιστοποίηση που λαμβάνουν οι νέοι εκπαιδευτές είναι από την ίδια την Apple, γεγονός που τους καθιστά απόλυτα ικανούς να διδάξουν το λειτουργικό σύστημα και τις επαγγελματικές εφαρμογές της Apple μέσα στα πλαίσια των επίσημων εκπαιδευτικών κέντρων της. Ακόμα, οι πιστοποιήσεις αυτές είναι ένα πολύ χρήσιμο εφόδιο καριέρας για επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας, του video και του ήχου.