To Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός σας πηγαίνει να δείτε τον τελικό του UEFA Champions League, ενώ προσφέρει πολλά άλλα δώρα.


GERMANOSΣυγκεκριμένα, οι επισκέπτες των καταστημάτων Γερμανός με την αγορά ενός Smartphone Sony Ericsson Xperia™ βλέπουν στη στιγμή αν κέρδισαν ένα από τα δέκα διπλά εισιτήρια για να ζήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League. Και για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στον τελικό, η Sony Ericsson, αποκλειστικά από τα καταστήματα Γερμανός, μοιράζει στη στιγμή χιλιάδες ακόμη αυθεντικά δώρα της διοργάνωσης.


Επιπλέον, μέσα από τις interactive βιτρίνες των καταστημάτων Γερμανός στο The Mall Athens και στο Golden Hall, που δημιούργησαν η Sony Ericsson και ο Γερμανός, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία απολαύσουν ζωντανά ένα μοναδικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Μπορούν να «βαφτούν» στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας που συμμετέχει στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, να παίξουν κεφαλιές με εικονική μπάλα και παράλληλα να στείλουν τη φωτογραφία τους με το σκορ στο Facebook, ενημερώνοντας τους φίλους τους.