Ασφαλής και ενιαία μέθοδος επέκτασης της Online τηλεοπτικής εμπειρίας συνδρομητών τηλεόρασης για παρόχους περιεχομένου και προγραμματιστές.


adobe passΗ Adobe Systems Incorporated παρουσιάζει το Adobe® Pass, μια νέα λύση πιστοποίησης που επιτρέπει σε συνδρομητές τηλεοπτικών υπηρεσιών να έχουν εύκολη πρόσβαση σε premium περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Internet. Βελτιστοποιώντας την πλατφόρμα Flash® και το HTML5, το Adobe Pass επιτρέπει σε παρόχους συνδρομητικής τηλεόρασης και ιδιοκτήτες περιεχομένου να προσφέρουν μια ευρεία γκάμα περιεχομένου σε περισσότερες πλατφόρμες – συμπεριλαμβανομένων Windows, Mac OS, Android, iOS, Blackberry και Google TV – και να εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας και ασφάλειας εμπειρία χρήστη. Το Adobe Pass καθιστά εφικτή για τους παρόχους συνδρομητικής τηλεόρασης την πιστοποίηση των συνδρομητών τους online και την παροχή περιεχομένου οπουδήποτε και οποτεδήποτε, πραγματοποιώντας το όραμα της Τηλεόρασης Παντού.


Το Adobe Pass δημιουργεί μια ενιαία μέθοδο πληρωμής συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης για προβολή περιεχομένου σε πολλαπλά websites χωρίς επιπλέον downloads. Με αυτή τη μέθοδο περιορίζεται ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια για την υιοθέτηση της Τηλεόρασης Παντού. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την περίπλοκη διαδικασία επικύρωσης των στοιχείων του χρήστη που συνήθως απαιτεί σειρά εγγραφών και downloads. Το Adobe Pass εξασφαλίζει το δικαίωμα του χρήστη να πληρώνει για τις συνδρομητικές τηλεοπτικές υπηρεσίες χωρίς δυσκολίες και πολλαπλές διαδικασίες και να έχει ασφαλή πρόσβαση στο περιεχόμενο. Η λύση βελτιστοποιεί την κορυφαία στην αγορά πλατφόρμα Flash για μια ενιαία υψηλής ποιότητας εμπειρία σε συνδυασμό με Adobe Flash Access® για ενισχυμένη ασφάλεια. Το Adobe Pass αξιοποιεί επίσης το HTML5 για συσκευές που δεν είναι συμβατές ακόμα με τεχνολογία Adobe Flash.


Η λύση Adobe Pass επιτρέπει σε παρόχους περιεχομένου και προγραμματιστές να προσαρμόζονται στη μεταβαλλόμενη αγορά και στους χρήστες να παρακολουθούν συνδρομητική τηλεόραση και εκτός του σαλονιού τους, ενώ παραμένουν πιστοί σε ένα πάροχο. Ηγέτες της αγοράς, όπως οι Turner Broadcasting System Inc., MTV Networks, Comcast και Synacor (για λογαριασμό του DISH Networks DISHOnline.com και άλλων) έχουν υιοθετήσει ήδη το Adobe Pass.