Η iSquare παρουσίασε το iPad 2 σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


ipad2_smartcoverflowH παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte, στο Γκάζι, στις 12:00 μ.μ. Η μεγάλη προσέλευση του δημοσιογραφικού κόσμου υποδηλώνει και το εντονότατο αγοραστικό ενδιαφέρον για το εν λόγω προϊόν.


Οι δημοσιογράφοι κράτησαν στα χέρια τους το iPad 2 και αμέσως εντυπωσιάστηκαν από τον ολοκαίνουριο σχεδιασμό του που το καθιστά 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ διατηρεί τη διάρκεια της μπαταρίας του στις 10 ώρες. Ο ταχύτατος επεξεργαστής dual-core A5 του iPad 2, αλλά και οι δυο ενσωματωμένες κάμερες στη μπροστινή και πίσω όψη για βιντεοκλήσεις με FaceTime και εγγραφή HD ταινιών καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους.


ipad2_smartcoverΟι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είδαν από κοντά το iPad Smart Cover, το πρωτοποριακό μαγνητικό κάλυμμα για το iPad 2, που εύκολα προσαρμόζεται και αφαιρείται, ενώ αυτόματα ενεργοποιεί το iPad όταν είναι ανοιχτό και το θέτει σε κατάσταση αναμονής με το κλείσιμό του.


Το iPad 2 διατίθεται σε 2 χρώματα, μαύρο και άσπρο, και σε εκδόσεις Wi-Fi και Wi-Fi + 3G των 16, 32 και 64GB, και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου, μετά τις 6:00 μ.μ., αλλά λόγω της Εθνικής μας εορτής θα βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στις 26 Μαρτίου.


Το iPad 2 έχει καινούριο design, είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό ενώ η μπαταρία του εξακολουθεί να έχει διάρκεια ζωής έως και 10 ώρες. Διαθέτει νέο και ισχυρό επεξεργαστή Dual-core A5 από την Apple για διπλάσια ταχύτητα αλλά και 9 φορές πιο γρήγορη απόδοση των γραφικών. Ακόμα, το iPad 2 έχει δυο κάμερες, στην μπροστινή και πίσω όψη για να κάνετε FaceTime αλλά και για εγγραφή HD video.


Βασικά χαρακτηριστικά
– Ολοκαίνουριο design που το καθιστά 33% πιο λεπτό και έως 15% ελαφρύτερο.
– Ισχυρότερο επεξεργαστή Dual-core A5, που είναι μέχρι και 2 φορές πιο γρήγορος με 9 φορές πιο γρήγορη απόδοση γραφικών
– Δυο κάμερες, μια στην μπροστινή όψη και άλλη μια στην πίσω πλευρά με υποστήριξη για FaceTime αλλά και εγγραφή HD video
– Πρωτοποριακά iPad Smart Covers, σχεδιασμένα για να προστατεύουν απόλυτα το iPad 2
– iOS 4.3
– iMovie
– GarageBand
– Safari
– Με προβολή split-screen και μεγάλο πληκτρολόγιο πάνω στην οθόνη, θα δείτε και θα αγγίξετε τα email σας στο iPad όπως ποτέ ξανά.
– Ανοίξτε album με ένα άγγιγμα, δείτε τις φωτογραφίες στη σειρά ή σε slideshow.
– Η 9,7-ιντσών οθόνη υψηλής ανάλυσης LED-baklit IPS είναι τέλεια για να παρακολουθήσετε HD videos, podcasts.