Η APC by Schneider Electric παρουσιάζει το νεο Data Center InfraStruxure™ Management Software Portfolio 6.2


apcΗ APC by Schneider Electric ανακοίνωσε σήμερα το InfraStruxure™ Management Software Portfolio 6.2, το οποίο περιλαμβάνει ανανεωμένες εκδόσεις InfraStruxure Central Monitoring Suite και InfraStruxure Operations Suite, καθώς επίσης και την ενσωμάτωση του VMware vSphere™ 4.1. Οι νέες εκδόσεις παρέχουν περαιτέρω υποστήριξη σε μια ανοιχτή, ουδέτερη πλατφόρμα που αντιμετωπίζει τις ανάγκες της διαχείρισης των data centers συνολικά, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του IT να σχεδιάσουν, να λειτουργήσουν και να διαχειριστούν τις φυσικές υποδομές, ενώ συστηματικά αποκλείονται τα λάθη από χρήστες.


Το InfraStruxure Operations Suite 6.2 προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες διαχείρισης δικτύου, συμπεριλαμβανομένης μιας αναφοράς που παρέχει πλήρη εικόνα της ελεύθερης και χρησιμοποιημένης χωρητικότητας δικτύου. Με την αμφίδρομη ενσωμάτωση του VMware vSphere, οι πελάτες μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα την φυσική τοποθεσία μίας εικονικής μηχανής και ανάλογα με την ηλεκτρική ενέργεια, τη ψύξη, τις αλλαγές στο φυσικό περιβάλλον της υποδομής, οι εικονικές μηχανές μετακινούνται από τον ελλατωματικό host server σε υγιή host για αδιάλειπτη λειτουργία και διαθεσιμότητα.


Επιπλέον, στο InfraStruxure Operations Suite 6.2 υπάρχουν νέες ρυθμίσεις με ένα click για τη διαμόρφωση των λύσεων InfraStruxure, ενσωματωμένες στον καινοτόμο εργαλείο σχεδιασμού των data center της APC by Schneider Electric, InfraStruXure Designer. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν αυτόματα το σχήμα του δωματίου, την τοποθέτηση εξοπλισμού και τη σχεδίαση τροφοδοσίας και ψύξης από το InfraStruxure Designer σε InfraStruxure Operations.


Το InfraStruxure Central Monitoring Suite 6.2 προσφέρει στους πελάτες σύστημα παρακολούθησης των data centers σε πραγματικό χρόνο, ενώ η διαχείριση του μπορεί να γίνει από οπουδήποτε και να ενσωματωθεί σε άλλα συστήματα διαχείρισης. Με χαρακτηριστικά, όπως συνδυασμένες διαδικασίες παρακολούθησης, “sensor history,” πληροφορίες και Snapshots για τη κατάσταση της μπαταρίας, UPS load, απογραφή της συσκευής και περιβαλλοντικές συνθήκες παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις επιμέρους αναφορές. Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δυνατότητες για τους χρήστες να κατανοήσουν μελλοντικές συνθήκες, με βάση ιστορικά δεδομένα, καθώς και προσαρμοσμένη υπηρεσία ειδοποιήσεων προκειμένου οι οργανισμοί να έρχονται σε αρμονία με τις καθιερωμένες IT διαδικασίες. Το InfraStruxure Central 6.2 ενσωματώνει, επίσης, το InfraStruxure Management Migration Utility που επιτρέπει την μεταφορά των πληροφοριών από το InfraStruxure Manager στο InfraStruxure Central 6.2.


Το InfraStruxure Management Software portfolio 6.2 έχει επεκτείνει την υπάρχουσα προσφορά υπηρεσιών με: InfraStruxure Central Configuration για βελτιωμένη εγκατάσταση και εφαρμογή παραμετροποίησης, InfraStruxure Energy Efficiency Configuration, μια νέα υπηρεσία που οργανώνει το InfraStruxure Energy Efficiency Application ώστε να παρέχει αναλύση του PUE συνολικά και σε υποσυστήματα και το InfraStruxture Administrator Training, μία ενημερωμένη υπηρεσία για τους διαχειριστές του λογισμικού InfraStruxure.


Το InfraStruxture Management Software Portfolio 6.2 λειτουργεί παράλληλα και ενσωματώνεται με συστήματα διαχείρισης και εξοπλισμό data centers από διάφορους πωλητές.