Λανσάρισμα του Toshiba NB550D από τη Weber Shandwick με ενσωματωμένες υπηρεσίες Social Media Engagement και Celebrity Endorsement.


NB550DΗ Weber Shandwick επιμελήθηκε και σχεδίασε υπηρεσίες Social Media για την Toshiba στο πλαίσιο της προώθησης του mini netbook της Toshiba NB550D, του απόλυτου μουσικού gadget με νεανική εμφάνιση και harman/kardon® ηχεία. Πιο συγκεκριμένα υλοποιεί διαγωνισμό στο Facebook με το δημοφιλή τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή.


Στο πλαίσιο της ενέργειας, όσοι έχουν προφίλ στο Facebook καλούνται να αφιερώσουν ένα τραγούδι σε αγαπημένο τους πρόσωπο και να κάνουν post την αφιέρωση στο wall του http://www.facebook.com/#!/ToshibaGreece. Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε συνεργασία με το δημοφιλές νεανικό portal www.neolaia.gr.


Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια ένα μήνα και ο νικητής θα κερδίσει ένα επιπλέον Toshiba NB550D για να το χαρίσει σε όποιον/α φίλη του θέλει. Το δώρο του διαγωνισμού θα παραδώσει στο νικηφόρο ντουέτο ο ίδιος ο Μύρωνας Στρατής, ενισχύοντας την παρουσία του Toshiba NB550D ως το πιο trendy αξεσουάρ για όσους δεν ζουν χωρίς μουσική.