Η Panda Security και η ftopia συνεργάζονται για την ασφαλή online επικοινωνία των επιχειρήσεων.


panda 2011Η Panda Security, The Cloud Security Company και η ftopia (www.ftopia.com), παγκόσμιος πάροχος cloud-based file-centric collaboration, ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου η online file collaboration να καταστεί πιο ασφαλής. Η τεχνολογία cloud-based antimalware της Panda χρησιμοποιείται για να ανιχνεύει τα αρχεία σε data rooms της ftopia. Τα ύποπτα αρχεία απομονώνονται αυτόματα και οι account administrators ειδοποιούνται για πιθανούς κινδύνους που αφορούν στην ασφάλεια.


Ως Software as a Service (SaaS) πάροχος στις online υπηρεσίες file sharing, η ftopia προσφέρει ένα περιβάλλον που είναι ασφαλές και απλό στη χρήση από τις επιχειρήσεις. Με ασύγκριτη προστασία και συντήρηση όλου του περιεχομένου του data room ως ύψιστη προτεραιότητα, η ftopia υιοθετεί τον ισχυρότερο συνδυασμό μέτρων ασφάλειας στο Web. Η κρυπτογράφηση SSL, η πιστοποιημένη υποδομή SAS 70 type II, το file timestamping και η ψηφιακή υπογραφή, εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και ακεραιότητα των στοιχείων ενώ βρίσκονται στο Cloud και διαβιβάζονται μέσω Internet μεταξύ συνεργατών.


Η Panda Security είναι πρωτοπόρος στην cloud-based ασφάλεια έχοντας αναπτύξει την τεχνολογία Collective Intelligence, μια πλατφόρμα ασφάλειας με database servers που φιλοξενούνται στο Cloud. Αυτοί οι servers δέχονται και αποθηκεύουν πληροφορίες από την κοινότητα των χρηστών σχετικές με επισημάνσεις ιών και νέων κινδύνων. Όλα τα προϊόντα ασφάλειας της Panda έχουν τα προνόμια της γνώσης της Collective Intelligence, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ανίχνευσης απειλών από αυτά του μέσου όρου της αγοράς και γενικά ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από αυτό που παρέχεται από παραδοσιακές τεχνολογίες.


Η antimalware προστασία της Panda Security είναι άμεσα διαθέσιμη στους πελάτες της ftopia.