H On Telecoms γιορτάζει τα 4 της χρόνια και προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τα ελληνικά δεδομένα.


Logo ON_March2011Ιδιαίτερα προσιτό γίνεται το Triple Play για τους καταναλωτές που επιθυμούν ευρυζωνικό internet, απεριόριστη τηλεφωνία και ψηφιακή τηλεόραση, με το πιο οικονομικό πρόγραμμα της αγοράς από την On Telecoms. Η εταιρία που προσέφερε πρώτη το Τriple Play, κλείνει αυτό το μήνα 4 χρόνια από τη σύνδεση του πρώτου της πελάτη και προσφέρει ένα πραγματικά ελκυστικό πρόγραμμα. Triple-play με €36,90 / μήνα μόνο, δηλαδή στην τιμή ενός προγράμματος Double Play.


Η προσφορά της On Telecoms για τον εορτασμό των τεσσάρων χρόνων πρωτοπορίας στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες διαρκεί έως το τέλος Μαρτίου και περιλαμβάνει:
– Απεριόριστες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις
– 60’ δωρεάν κλήσεις προς όλα τα κινητά
– Αστική χρέωση για κλήσεις προς 43 διεθνείς προορισμούς
– Δωρεάν τηλεφωνικές ψηφιακές ευκολίες (αναγνώριση, προώθηση, αναμονή και απόκρυψη κλήσεων)
– Πολύ γρήγορο ευρυζωνικό internet έως 24 Mbps με δωρεάν Wi-Fi ADSL modem – router
– ON TV με περισσότερα από 60 ελληνικά και διεθνή κανάλια σε ψηφιακή ποιότητα, για όλη την οικογένεια
– Yπηρεσία Video on Demand “On Cinema” με μεγάλη ποικιλία ταινιών καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως On TV Games με δημοφιλή παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
– Δωρεάν αποκωδικοποιητή με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη Μpeg4, που επιτρέπει την παρακολούθηση των επίγειων ψηφιακών καναλιών


Επίσης, κατά τη διάρκεια της προσφοράς, η ενεργοποίηση στο πρόγραμμα για υπάρχουσες τηλεφωνικές γραμμές, είναι εντελώς δωρεάν.


Με κόστος €36,90 / μήνα, το συνολικό συγκριτικό όφελος που λαμβάνει κάθε συνδρομητής για το πρώτο έτος σύνδεσης ξεπερνάει τα €140. Ένα επιπλέον μοναδικό πλεονέκτημα που θα έχουν όσοι επιλέξουν την προσφορά, είναι ότι το μηνιαίο πάγιο μένει σταθερό για πάντα.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά για τα 4 χρόνια της On Telecoms μπορείτε να βρείτε καλώντας στο 13801 ή με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.on.gr. Η προσφορά ισχύει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ.