Πρωτοβουλία ενημέρωσης των καταναλωτών από το getitnow.gr για τους κανόνες των ηλεκτρονικών αγορών.


kwdikas eshopperΤο www.getitnow.gr βρίσκεται στο πλευρό του καταναλωτή μέσα από μία σημαντική πρωτοβουλία ενημέρωσης. Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή χαοτική κατάσταση των διαδικτυακών αγορών, ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταγράψει τον «Κώδικα του έξυπνου e-shopping». Πρόκειται για μια σειρά από συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να πραγματοποιεί έξυπνα τις αγορές του στο Internet. Παράλληλα, μέσα από απλό και κατανοητό τρόπο υποδεικνύει τα βασικά στοιχεία που διαχωρίζουν τα σοβαρά καταστήματα από τις εφήμερες προσπάθειες προκειμένου ο καταναλωτής να έχει μία συνολική θετική εμπειρία από την διαδικτυακή αγορά.


Ο κώδικας καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων η οποία περιλαμβάνει όλα τα στάδια μιας ηλεκτρονικής αγοράς που οφείλει να διαθέτει ένα οργανωμένο κατάστημα, όπως: Η ποικιλία και η διαθέσιμη γκάμα των προϊόντων, οι προσφορές να υφίστανται σε ικανοποιητική ποσότητα και να παραδίδονται όντως στο χρόνο που υπόσχονται. Παράλληλα, η διαδικασία των παραγγελιών, ο τρόπος πληρωμής να προσφέρει ασφάλεια στις συναλλαγές του πελάτη, ο σωστός και αξιόπιστος τρόπος συσκευασίας και παράδοσης των προϊόντων, η διαρκής εξυπηρέτηση του πελάτη και τέλος η εξασφάλιση εγγύησης και η δυνατότητα after sales service.


Το www.getitnow.gr μέσα από εμπεριστατωμένες απαντήσεις που δίνονται στον κώδικα, αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένα σοβαρό και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που σέβεται τον καταναλωτή.


Στο ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι των προσφορών σε καθημερινή βάση, το getitnow.gr ανταποκρίνεται με συνέπεια, καθώς διαθέτει δημοφιλή προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Σε αυτό προστίθενται οι μοναδικές παρουσιάσεις προϊόντων με video reviews και η αποκλειστική υπηρεσία premium delivery στην οποία από την αρχή επιλέγεις ώρα παράδοσης. Τέλος, η μοναδική στην Ελλάδα δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης στην εταιρεία τηλεφωνικά ή ακόμη πιο άμεσης εξυπηρέτησης μέσω Live help, η παρακολούθηση της παραγγελίας με διάφορους τρόπους, αλλά και οι προσωποποιημένες προτάσεις αγοράς που σύντομα θα διαθέτει το site, συμπληρώνουν αυτές τις έξτρα υπηρεσίες.