Το iPad 2 έρχεται στις 26 Μαρτίου στα ράφια του Golden-i, το οποίο δέχτηκε 75.000 επισκέπτες σε πέντε μήνες λειτουργίας.


golden-iΤo iPad 2 θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Μαρτίου 2011, στο κατάστημα Golden-i, το Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, στο Golden Hall, στο Μαρούσι. Η συσκευή ενσωματώνει το νέο, δύο φορές ταχύτερο από την προηγούμενη έκδοση, επεξεργαστή της Apple Α5 dual-core, το νεόκοπο και εξελιγμένο για φορητές συσκευές λειτουργικό σύστημα iOS 4.3, καθώς και μια κάμερα σε κάθε όψη.


Στο Golden-i 75.000 επισκέπτες μέχρι τώρα έχουν βρει όλη τη γκάμα των προϊόντων Apple από τo δημοφιλή iPhone μέχρι και τα νεότευκτα iPad αλλά και όλα τα αυθεντικά αξεσουάρ της Apple. Το Golden-i ως Apple Premium Reseller Store, αποτελεί μία σημαντική επένδυση της ACE-Hellas ανταποκρινόμενο στον ενθουσιασμό όλων όσων είναι φαν των προϊόντων Apple. Το κατάστημα είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της Apple, διαθέτει όλα τα νέα προϊόντα και αξεσουάρ Apple, τεχνική υποστήριξη, αλλά και αίθουσα σεμιναρίων.


Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των απαιτητικών πελατών του, το Golden-i διοργανώνει ενημερωτικά σεμινάρια τόσο για τους εξοικειωμένους καταναλωτές, όσο και αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τα προϊόντα Apple, αναλύοντας τεχνολογικά θέματα, αλλά και δυνατότητες που έχουν τα προϊόντα.