Νιώστε κάθε κίνηση σας καθώς πετάτε με 3D γραφικά, όταν το Pilotwings Resort θα κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS.


Pilotwings ResortΠετάξτε ψηλά πάνω από το τροπικό Wuhu Island και διασκεδάστε με τη φανταστική αίσθηση βάθους που σας προσφέρει η τρισδιάστατη απεικόνιση καθώς είστε τοποθετημένος στο κάθισμα του πιλότου, όταν το Pilotwings Resort θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη στις 26 Μαρτίου 2011, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.


Αυτή τη φορά, πάρτε τον έλεγχο της φανταστικής τρισδιάστατης ιπτάμενης εμπειρίας με τον προσωπικό σας χαρακτήρα Mii, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα Mii που έχετε δημιουργήσει στο Mii Maker για να οδηγήσετε τα αεροσκάφη. Ανεβείτε σε ένα αεροπλάνο, αρπάξτε ένα ανεμόπτερο ή μια ζώνη με πυραύλους για να εξερευνήσετε το νησί σε αργό ρυθμό ή σε μάχη ενάντια στο χρόνο για να ολοκληρώσετε τολμηρές ιπτάμενες ασκήσεις σε προκλητικές αποστολές.


CTRP_AWA_illu05_R_ad KopieΚάντε την εγγραφή σας στο Wuhu Sky Club και αποκτήστε την άδεια πιλότου! Μάθετε να οδηγείτε ένα αεροπλάνο, πετάξτε με τη ζώνη πυραύλων ή προσδεθείτε σε ένα ανεμόπτερο. Το κάθε αεροσκάφος έχει τα δικά του μοναδικά στοιχεία ελέγχου και στην mission mode θα αναλάβετε διάφορες αποστολές που θα φτάσουν τις ικανότητες σας στην πτήση στα όρια. Και όσο περισσότερες αποστολές ολοκληρώνετε, ο χαρακτήρας σας Mii θα προοδεύει από την τάξη των αρχάριων σε ανώτερες τάξεις, ξεκλειδώνοντας έτσι νέες αποστολές και χαρακτηριστικά.


Και αν σας αρέσει να είστε πιο χαλαρός, ψάξτε να βρείτε στο Wuhu Island εκατοντάδες διαφορετικά συλλεκτικά αντικείμενα στη ρύθμιση ελεύθερης πτήσης και ξεκλειδώστε διοράματα, νέα αεροσκάφη και πολλά άλλα. Και καθώς έχετε δει όλο το Wuhu Island και τα θεαματικά σημεία του, τώρα μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Σε ορισμένες αποστολές και στο free flight mode πετάξτε με το ανεμόπτερό σας για να φωτογραφίσετε το νησί με 3D λήψεις, να τις αποθηκεύσετε σε μια κάρτα SD και να τις δείτε από το άλμπουμ φωτογραφιών της εφαρμογής Nintendo 3DS Camera.


CTRP_AWA_illu06_R_ad KopieΠροσδεθείτε και ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τους ουρανούς όπως ποτέ άλλοτε, όταν το Pilotwings Resort θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 26 Μαρτίου 2011, αποκλειστικά για το Nintendo 3DS.