Το Packard Bell EasyNote NS είναι σχεδιασμένο για απαιτητικούς χρήστες και αποτελεί συνδυασμό ηλεκτρονικής συσκευής και αξεσουάρ μόδας.


EasyNote S Series redΔιαθέσιμο σε πολλά χρώματα, το Packard Bell EasyNote NS με την ευρεία οθόνη 14″ είναι ιδανικό εάν προέχει για σας η φορητότητα: με βάρος μόλις 2,3 kg σε μορφή compact προσφέρει μέχρι και 4 ώρες αυτονομίας.


Το Packard Bell EasyNote NS κυκλοφορεί σε τρία εντυπωσιακά χρώματα – μαύρο του έβενου, βαθύ κόκκινο ή λευκό – με εκλεπτυσμένο μοτίβο στο κάλυμμα που καλύπτει το κομψό στήριγμα της παλάμης. Το γυαλιστερό του φινίρισμα και ο βιομηχανικός σχεδιασμός με καμπύλες, παρέχουν αναρίθμητα μοντέρνα χαρακτηριστικά.


Αυτό το notebook παρέχει απαράμιλλη ευκολία στη χρήση, χάρη στην προσοχή που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες. Το ελκυστικό πληκτρολόγιο παρέχει άνεση στην πληκτρολόγηση, ενώ το touchpad πολλαπλών κινήσεων εγγυάται άνεση στην πληκτρολόγηση, τη μεγέθυνση, την περιστροφή, την πλοήγηση αλλά και την περιήγηση.


Τώρα η πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά είναι δυνατή με ένα απλό άγγιγμα, χάρη στα πλήκτρα αφής ενός κλικ που είναι βολικά τοποθετημένα και προσαρμοσμένα σε καθένα από τα πλήκτρα λειτουργίας. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αναπαραγωγή, διακοπή, αύξηση ή μείωση της έντασης του ήχου και πολλά περισσότερα, πιο εύκολα από ποτέ.


Το Packard Bell Social Networks 2.0 application σας συνδέει στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με το πάτημα ενός πλήκτρου. Συνδεθείτε με τους φίλους σας στο Facebook, παρακολουθήστε και μοιραστείτε βίντεο στο YouTube™ και ανεβάστε τη συλλογή φωτογραφιών σας στο Flickr.


Η κάμερα και το μικρόφωνο που είναι ενσωματωμένα στο notebook επιτρέπουν άμεση συνομιλία υψηλής ανάλυσης με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου κι αν είστε. Συνδέστε το ακουστικό του κινητού σας τηλεφώνου για να απολαύσετε μουσική και συνομιλίες φωνής και βίντεο. Χάρη στο βύσμα πολλαπλών χρήσεων μπορείτε να ακούτε μουσική και να συνομιλείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε βύσματα.


Οργανώστε και επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με την πλήρη έκδοση του Adobe® Photoshop® Elements 8. Με τη σύνδεση ασύρματου δικτύου Wi-Fi® μπορείτε να συνδεθείτε από οποιοδήποτε σημείο ασύρματης σύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα συνδέεστε με ψηφιακές συσκευές μικρής εμβέλειας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία Bluetooth.


Μια οθόνη υψηλής ανάλυσης που συνδυάζεται με προαιρετική μονάδα δίσκου Blu-ray και θύρα HDMI™, αποδίδει ευκρινείς και πεντακάθαρες εικόνες στo Packard Bell EasyNote NS. Δημιουργήστε και μοιραστείτε αντίγραφα από την αγαπημένη σας συλλογή μουσικής, αγαπημένα φωτογραφικά άλμπουμ ή οποιοδήποτε περιεχόμενο πολυμέσων.


Με τα notebooks της σειράς Packard Bell EasyNote NS, που εκτός από τις δύο θύρες USB3.0, διαθέτουν και μία υποδοχή σύνδεσης USB2.0, μπορείτε να ανταλλάσσετε δεδομένα με ταχύτητα έως και 10 φορές μεγαλύτερη από πριν. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 750 GB πολύτιμων δεδομένων. Η σειρά ενσωματώνει την οικογένεια επεξεργαστών 2ης γενιάς Intel Core, για προσαρμοζόμενη απόδοση και NVIDIA GeForce GPUs με τεχνολογία NVIDIA Optimus, για παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Το Packard Bell EasyNote NS θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές τον Ιούνιο του 2011 με εκτιμώμενη τιμή που θα ξεκινά από 549€. Η διαθεσιμότητα, η τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.