Δεθείτε με τον μοναδικό τριχωτό φίλο σας όταν τα nintendogs + cats θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με τo Nintendo 3DS στις 26 Μαρτίου.


3DS_nintendogs_01char03_Ev copyΤα nintendogs+ cats σας προσφέρουν το δικό σας μοναδικό σκυλάκι και, για πρώτη φορά, την προσθήκη των αιλουροειδών φίλων για να παίξετε μαζί τους και να τα περιποιηθείτε. Τα πραγματικά 3D γραφικά και η διαδραστικότητα δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία. Το αξιολάτρευτο κουταβάκι σας θα ζωντανέψει στην παλάμη του χεριού σας και θα σας καλωσορίζει γλείφοντας σας στο πρόσωπο.


Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν τον δικό τους σύντροφο διαλέγοντας την αγαπημένη τους ράτσα σκυλιών ανάμεσα από εννέα διαφορετικές στην αρχή του παιχνιδιού. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις των nintendogs + cats, η κάθε μια σε διαφορετικό πακέτο περιλαμβάνοντας συγκεκριμένες ράτσες σκύλων. Το nintendogs + cats: Golden Retriever & New Friends προσφέρει στους παίκτες μια επιλογή από ράτσες σκύλων όπως τα μεγαλοπρεπή Great Dane ή τα παιχνιδιάρικα Beagle, το nintendogs + cats: French Bulldog & New Friends σας παρουσιάζει ράτσες όπως τα θρασύτατα Chihuahua ή τα γεμάτα στίγματα Dalmatian και το nintendogs + cats: Toy Poodle & New Friends καλωσορίζουν τα χαριτωμένα Jack Russell Terrier ή τα τριχωτά Shih Tzu.


3DS_nintendogs_01char02_Ev copyΓια πρώτη φορά, η εσωτερική κάμερα του Nintendo 3DS θα βοηθήσει το αγαπημένο σας σκυλάκι να αναγνωρίσει το πρόσωπό σας, απολαμβάνοντας πάντα ένα θερμό χαιρετισμό από το σκυλάκι σας κάθε φορά που σας βλέπει. Τα σκυλάκια μπορούν ακόμη να παρακολουθούν και κινήσεις του κεφαλιού και να εμφανίζονται στην οθόνη για να σας γλείψουν. Μόλις τραβήξετε την προσοχή τους, χρησιμοποιήστε το stylus και το μικρόφωνο για να τους διδάξετε κόλπα μέσα από φωνητικές εντολές όπως “δώσε μου το πόδι σου” ή “ξάπλωσε”. Αναπτύσσοντας το δεσμό και τη σχέση σας, σας επιτρέπεται να αναπτύξετε και μεγαλύτερη επιρροή στο σκυλάκι σας. Όπως και με ένα αληθινό σκυλάκι, μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, μπορείτε να τους διδάξετε πιο πολύπλοκα και εκπληκτικά κόλπα.


Δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία, με εκατοντάδες διακοσμητικά και αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα για να ντύσετε το σκυλάκι ή το γατάκι σας. Ακόμη, θα μπορείτε να διαχειριστείτε και τον περιβάλλοντα χώρο, όπως τα έπιπλα που υπάρχουν στο δωμάτιο, διαμορφώνοντας έτσι μια προσωπική εμπειρία. Όπως και στην πραγματική ζωή, οι γάτες θα σας διαθέτουν λιγότερο χρόνο, και έτσι εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε πιο σκληρά για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα διαρκέσει με το νέο γατάκι σας. Ως επιπλέον στοιχείο, στις γάτες αρέσει να σκαρφαλώνουν, και έτσι ίσως θα σας ενδιέφερε να αγοράσετε μερικά ψηλά έπιπλα από το κατάστημα για να τους παρέχετε το χώρο που θα φωλιάζουν. Φερθείτε καλά στο γατάκι σας και αυτό θα γίνει φίλος σας και θα σας ανταμείψει φέρνοντας σας δώρα. Και αν νοιώθει εξαιρετικά χαρούμενο, ίσως έφτασε η στιγμή που νιώθει αρκετά άνετα για να γίνει φίλος και με το σκυλάκι σας.


Βγάλτε για βόλτα το κουτάβι σας, και θα εντοπίσετε ειδικά καταστήματα που πουλούν σπάνια αντικείμενα και διάφορες τοποθεσίες καθώς περπατάτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία του μετρητή βημάτων και έτσι όταν περπατάτε έχοντας μαζί σας το Nintendo 3DS, κάνετε βόλτα και το κουτάβι σας χάρη στον αισθητήρα κίνησης της συσκευής. Mε τη χρήση της λειτουργίας StreetPass του Nintendo 3DS, όποτε έχετε μαζί σας το Nintendo 3DS μπορεί να συναντήσετε και άλλους κατόχους. Ανταλλάξτε αντικείμενα και 3D φωτογραφίες, συναντήστε σκυλάκια και χαρακτήρες Mii άλλων κατόχων απλώς περνώντας δίπλα από άλλους κατόχων της κονσόλας και του παιχνιδιού nintendogs + cats στο δρόμο. Αυτοί οι κάτοχοι και τα σκυλάκια θα εμφανιστούν στο ημερολόγιό σας και στο παιχνίδι αφού συναντηθούν μέσω του StreetPass. Θα μπορείτε ακόμη και να ανταλλάξετε πληροφορίες με άλλους παίκτες των nintendogs + cats – χωρίς να χρειάζεται να έχετε τοποθετημένη την κασέτα του παιχνιδιού στην κονσόλα.


Με τις κάρτες AR Cards που βρίσκονται στη συσκευασία του Nintendo 3DS, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το σκυλάκι ή το γατάκι σας μέσα στο δικό σας περιβάλλον με τη χρήση του Augmented Reality. Απλά τοποθετήστε μια από τις AR κάρτες μπροστά από το Nintendo 3DS και οι εξωτερικές κάμερες θα διαβάσουν την κάρτα. Το σκυλάκι σας θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας μέσα στο δωμάτιο ή στην παλάμη του χεριού σας, πιθανότατα να φορά και ειδικό εξοπλισμό.


Ετοιμαστείτε για να γνωρίσετε τον νέο σας σύντροφο όταν οι εκδόσεις nintendogs + cats: Golden Retriever & New Friends, nintendogs + cats: French Bulldog & New Friends and nintendogs + cats: Toy Poodle & New Friends θα κυκλοφορήσουν στις 26 Μαρτίου, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Nintendo 3DS.