Η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της κονσόλας Nintendo 3DS έγινε σήμερα στο Public στο Σύνταγμα.


Nintendo_3DS_Next_Generation_Gaming_with_No_3D_Specs_xlargeΠιστά στη δέσμευση τους για την προβολή & προώθηση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας, το κατάστημα Public στο Σύνταγμα σε συνεργασία με την Νintendo διοργάνωσαν την πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της πολυαναμενόμενης κονσόλας Nintendo 3DS, 2 μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της στην παγκόσμια αγορά.


Το Νintendο 3DS φέρνει μια νέα διάσταση στην ψυχαγωγία προσφέροντας 3D εικόνα χωρίς τη χρήση γυαλιών καθώς η πάνω οθόνη της συσκευής επιτρέπει τρισδιάστατη απεικόνιση οπού οι χαρακτήρες και τα αντικείμενα έχουν πραγματικό βάθος.


Επιπλέον, το σύστημα Nintendo 3DS παρέχει ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης (motion sensor) και γυροσκόπιο (gyro sensor) και έτσι μπορεί να αντιδρά στην κίνηση και την κλίση του συστήματος. Ακόμη, διαθέτει συναρπαστικά εργαλεία που επιτρέπουν την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών Nintendo 3DS, προσφέροντας στους gamers ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.


Τα παραπάνω σε συνδυασμό με μια σειρά από συναρπαστικά παιχνίδια, προσαρμοσμένα ειδικά στην συγκεκριμένη κονσόλα, υπόσχονται να αλλάξουν τον κόσμο των video games. Και…για όσους δεν θέλουν να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους 2D κασέτες, το Nintendo 3DS μπορεί να παίξει και παιχνίδια με κανονικά 2D γραφικά.


Η συγκεκριμένη ενέργεια αντανακλά την βαρύτητα που δίνει η αλυσίδα καταστημάτων Public στον τομέα του gaming, η οποία αποδεικνύεται και από μία σειρά καινοτομιών που έχει εφαρμόσει.