Η Navigon ανακοίνωσε ότι φτάνει αισίως τους δύο εκατομμύρια χρήστες λύσεων πλοήγησης για Smartphones.


NAVIGON 2mio_users_finalΜε αφορμή το γεγονός αυτό παρέχει στους πελάτες της εκπτώσεις στις διάφορες πλήρεις εκδόσεις της εφαρμογής πλοήγησης, αλλά και σε προϊόντα του In App, όπως για παράδειγμα τους δημοφιλείς οδηγούς Via Michelin ή τo Traffic Live.


Χάρη στα Navi-App, μπορούν πλέον για παράδειγμα οι χρήστες που έχουν σύμβαση με την Deutsche Telekom, να προσαρμόσουν τη λύση πλοήγησής, τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους: «Οι κάτοχοι Smartphone επιλέγουν τις εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες» δήλωσε σχετικά ο κος Gerhard Mayr, Vice President World-Wide Mobile Phone Business. «Έτσι η ιδανική εφαρμογή πλοήγησης είναι αυτή την οποία μπορεί κανείς να συνθέσει ο ίδιος σύμφωνα με τις ανάγκες του». Η Navigon οδηγεί πάνω από δύο εκατομμύρια κατόχους Smartphones που χρησιμοποιούν την εφαρμογή πλοήγησής της, με ασφάλεια στον προορισμό τους.


Προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως να μπορούν να πλοηγούνται με Navigon στο smartphone τους, η εταιρεία προσφέρει τώρα μια πρόσθετη μείωση τιμών. Από 10 Φεβρουαρίου έως και 13 Φεβρουαρίου 2011 οι χρήστες επωφελούνται από έκπτωση 50% στον Navigon MobileNavigator και έκπτωση της τάξεως του 25% σε όλα διαθέσιμα In App προϊόντα, για όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα για smartphones.


Η μεγάλη επιτυχία του Navigon select ξεκίνησε με τη διάθεση του App για τους πελάτες της Telekom Γερμανίας. Στη συνέχεια, η εταιρεία εφάρμοσε το πετυχημένο μοντέλο και σε άλλες χώρες αλλά και σε διαφορετικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Android και Windows Phone 7.1. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν και να επεκτείνουν τη δωρεάν βασική έκδοση του Navigon select, μέσα από διαφορετικά πακέτα λειτουργιών, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.


Για το σκοπό αυτό διατίθενται μέχρι και επτά διαφορετικά πρόσθετα πακέτα, μεταξύ άλλων το Safety & Relax package καθώς και το Traffic Live package. Αν ο χρήστης επιλέξει την πλήρη έκδοση, έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του MobileNavigator2.


Η επέκταση της λύσης πλοήγησης και σε άλλα λειτουργικά συστήματα για smartphones προχωράει ολοταχώς. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2011 το λογισμικό της Navigon θα είναι διαθέσιμο και για το λειτουργικό σύστημα Bada, σε συνεργασία με τη Samsung Αυστραλίας. Μαζί μ’ αυτή θα υπάρξουν πλέον τρεις διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής για smartphones: σε συνεργασία με έναν παροχέα όπως η Telekom Deutschland, παράλληλα με έναν κατασκευαστή συσκευών όπως η Samsung ή ως πλήρη έκδοση Navigon. H Navigon σχεδιάζει μελλοντικά να επεκτείνει τις διαφορετικές εκδόσεις Αpp, προκειμένου να συμπεριλάβει περισσότερες χώρες στις πλατφόρμες της.


Τιμή και διαθεσιμότητα
Από σήμερα μέχρι και 13 Φεβρουαρίου 2011 παρέχεται από την Navigon έκπτωση της τάξεως του 50% σε όλες τις πλήρεις εκδόσεις του MobileNavigator. Επιπλέον μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα παρέχεται έκπτωση 25% σε όλα τα Navigon In App.


In App
iPhone
– Traffic Live EU στα €14,99 (αντί €19,99)
– The MICHELIN Red Guide: €14,99 (αντί €19,99)
– The MICHELIN Green Guide: €10,99 (αντί €14,99)
– Panorama View 3D: €6,99 (αντί €9,99)


NAVIGON Select In Apps Highlights – iPhone
Premium Package, Safety&Relax Package and Sound&Fun Package κάθε ένα €6,99 (αντί €9,99)


NAVIGON MobileNavigator
– MobileNavigator iPhone EU40 στα €44,99 (αντί €89,99)
– MobileNavigator iPhone EU10 στα €37,49 (αντί €74,99)