Η SanDisk ανακοινώνει την SDHC κάρτα μνήμης με την Τεχνολογία UHS-Ι.


SanDisk Extreme Pro SDHC UHSΗ SanDisk Extreme Pro SDHC UHS-I προσφέρει στους λάτρεις της φωτογραφίας την απόδοση, την αξιοπιστία και την αντοχή, που χρειάζονται για να φωτογραφίζουν σαν τους επαγγελματίες. Η κάρτα διαθέτει τεχνολογία Ultra High Speed (UHS), από την πρόσφατη προδιαγραφή SD 3.0, και επιτυγχάνει απόδοση ανάγνωσης και εγγραφής έως και 45MB/sec, με μακροχρόνια αξιοπιστία, διανέμοντας τα δεδομένα γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη τεχνολογία Power Controller.


Καθώς οι DSLRs προσφέρουν ολοένα και πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως συνεχείς λήψεις σε υψηλά Megapixel, και υψηλής ευκρίνειας (HD) βίντεο λήψεις, οι φωτογράφοι χρειάζονται προηγμένες κάρτες μνήμης, ικανές να αξιοποιήσουν τις πλήρεις δυνατότητες των φωτογραφικών τους μηχανών. Η κάρτα επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις και αποδοτική κατανάλωση ενέργειας σε φωτογραφικές με UHS – όπως η Nikon D7000.


Απόδοση
Η ταχύτητα εγγραφής της κάρτας SanDisk Extreme Pro SDHC έως και 45 MB/sec, προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις στη φωτογράφιση κυρίως στα αρχεία RAW, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία continuous burst. Η κάρτα, επίσης, ανταποκρίνεται στις επιδόσεις νέας ταχύτητας βίντεο UHS Speed Class 1, προσφέροντας ελάχιστη ταχύτητα εγγραφής βίντεο HD 1080p ή ακόμα και 3D περιεχομένου στα 10MB/sec. Επιπλέον, οι ταχύτητες ανάγνωσης της κάρτας, που φτάνουν τα 45 MB/sec, επιτρέπουν στους χρήστες τη γρήγορη μεταφορά περιεχομένου από την κάρτα στον υπολογιστή.


Η SanDisk αναπτύσσει ταυτόχρονα τα flash controllers και τα chip μνήμης, επιτρέποντάς της να ταιριάξει απόλυτα και να καθορίσει με ακρίβεια τις δυο τεχνολογίες καθ’ όλη τη διαδικασία του testing. Η κάρτα μνήμης SanDisk Extreme Pro SDHC χρησιμοποιεί έναν «έξυπνο» Power Core Controller για την επίτευξη της επιθυμητής ταχύτητας. Η πρόβλεψη δεδομένων του Controller (επεξεργαστή) και τα υπόλοιπα δυαδικά χαρακτηριστικά αποθήκευσης (binary caching), επιτρέπουν βελτιωμένη γενική απόδοση της κάρτας.


Αξιοπιστία
Διαθέτοντας δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης σφαλμάτων (ECC), η κάρτα μνήμης SanDisk Extreme Pro SDHC προσφέρει μακροπρόθεσμη αξιοπιστία, η οποία προέρχεται από το brand που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες φωτογράφοι. Η προηγμένη «επένδυση» (wear leveling) της κάρτας μνήμης, επεκτείνει την αντοχή της, διανέμοντας τα δεδομένα ομοιόμορφα σε ολόκληρη την κάρτα. Για επιπλέον προστασία, η κάρτα περιλαμβάνει για ένα έτος το πρόγραμμα RescuePRO (R), λογισμικό αποκατάστασης (media recovery software) των πολυμέσων, το οποίο επιτρέπει στους φωτογράφους να ανακτήσουν τις φωτογραφίες τους σε περίπτωση τυχαίας διαγραφής.


Ανθεκτικότητα
Σχεδιασμένη να αντέχει στις πιο ακραίες συνθήκες, η νέα κάρτα προσφέρει στους φωτογράφους «ψυχική ηρεμία», γνωρίζοντας πως οι φωτογραφίες τους αποθηκεύονται σε μια από τις πιο ανθεκτικές κάρτες μνήμης στον κόσμο. Η κάρτα μνήμης SanDisk Extreme Pro SDHC είναι αδιάβροχη και έχει αντοχή σε δυσμενείς συνθήκες, ακραίες θερμοκρασίες, δονήσεις, ακτίνες-Χ, αλλά και στα μαγνητικά πεδία. Η κάρτα παρέχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.