Tο iStorm υποδέχεται στις 28 Ιανουαρίου το iPad και σας προσκαλεί να το αγγίξετε και να το γνωρίσετε.


ipad_hero_20100127Στο iStorm, οι λάτρεις των προϊόντων Apple έχουν τη δυνατότητα να περιεργαστούν το iPad και να αγγίξουν την οθόνη του, που φέρνει τη μουσική, τις ταινίες, τα video, το Internet, τα emails και χιλιάδες ακόμα εφαρμογές, στα χέρια του χρήστη με τον πιο απλό και διασκεδαστικό τρόπο.


Έχουν, επίσης, την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προμηθευτούν τα πρωτοποριακά αξεσουάρ της Apple που συνδυάζονται με το προϊόν, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από συμπληρωματικά προϊόντα, όπως θήκες, τσάντες, μεμβράνες προστασίας, κ.α., που δίνουν σε κάθε iPad ένα ακόμα πιο μοναδικό και ιδιαίτερο προσωπικό στυλ.


H ενημερωμένη ομάδα του iStorm είναι πρόθυμη να ενημερώσει αναλυτικά, να καθοδηγήσει στην επιλογή του σωστού προϊόντος, να δώσει ιδέες για χρήσεις και εφαρμογές, ανάλογα με το χόμπυ ή την επαγγελματική ιδιότητα, να υποδείξει τις βέλτιστες λύσεις και να απαντήσει σε κάθε απορία. Ήδη στο κατάστημα έχουν προγραμματισθεί καθημερινά Δωρεάν Σεμινάρια, για όσους επιθυμούν μια πλήρη ενημέρωση, ενώ παρέχεται επίσης η δυνατότητα ιδιαίτερης προσωπικής εκπαίδευσης, που διαμορφώνεται στις εκάστοτε ανάγκες.