Το Eset NOD32 Antivirus 4 για Linux Desktop διαθέσιμο σε έκδοση Release Candidate.


eset linux main_screen1Το Eset NOD32 Antivirus 4 για το λειτουργικό σύστημα Linux προσφέρει πλήρη προστασία από τις αναδυόμενες διαδικτυακές απειλές σε πολλαπλές πλατφόρμες, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη προστασία στα Linux.


Η προηγμένη μηχανή ανίχνευσης ThreatSense® αναζητά αυτόματα και καθαρίζει τους κακόβουλους κώδικες, συμπεριλαμβανομένων των απειλών που έχουν σχεδιαστεί για το λειτουργικό σύστημα των Windows. Στους υπολογιστές που χρησιμοποιούνται σε εταιρικά περιβάλλοντα είναι ζωτικής σημασίας κάθε single endpoint ενός δικτύου να διαθέτει ένα αποτελεσματικό antivirus, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία σε πολλαπλές πλατφόρμες. Το Eset NOD32 Antivirus 4 για Linux Desktop απαντά απόλυτα σε αυτήν την ανάγκη.


eset linux graphsΗ έκδοση Release Candidate του Eset NOD32 Antivirus 4 for Linux είναι διαθέσιμη για download στη διεύθυνση: http://www.eset.eu/products/nod32-for-linux


Βασικά πλεονεκτήματα
Έξυπνη ανίχνευση – Η προηγμένη τεχνολογία heuristics παρέχει, σε πραγματικό χρόνο, προληπτική προστασία από malware και επιθέσεις των χάκερς.
Small System Footprint – O σχεδιασμός του Eset NOD32 Antivirus 4 για Linux Desktop έχει βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον του συστήματος. Η Eset έχει σχεδιάσει μια έξυπνη λύση με ένα από τα χαμηλότερα συστήματα footprints της αγοράς, διασφαλίζοντας γρήγορη εκκίνηση και ομαλή απόδοση.
Graphic User Interface – που περιλαμβάνει Κατάσταση πλήρους οθόνης (full screen mode), στοιχεία για τα πρόσφατα scanned files, ενημερωτικά διαγράμματα και στατιστικά και scheduler.


Κύρια χαρακτηριστικά:
– Ανίχνευση Cross-Platform απειλών
– Exchangeable Media Access Control
– Κατάσταση πλήρους οθόνης
– Ενημερωτικά διαγράμματα και στατιστικά στοιχεία
– Scheduler
– Ενημερώσεις