Οι εξειδικευμένες εφαρμογές Prisma Win της Megasoft κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της εστίασης.


mobileΗ Megasoft δε θα μπορούσε να λείπει και φέτος από την έκθεση ΗΟ.RE.CA. που αποτελεί σταθμό για τον επισιτιστικό κλάδο στη χώρα μας και γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις που αναζητούν συνολικές λύσεις για τον εξοπλισμό, την οργάνωση και τη λειτουργία της μαζικής εστίασης.


Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 80τ.μ. με τα πιο αξιόπιστα και σύγχρονα συστήματα POS της αγοράς που δεν είναι άλλα από τα POSIFLEX, μαζί με την CPI και την πιο δυνατή ομάδα συνεργατών, η Megasoft θα δώσει δυναμικό παρόν παρουσιάζοντας τις λύσεις της για το χώρο της εστίασης, δίνοντας την ευκαιρία πειραματισμού στους επισκέπτες.


Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει ένα ιδιαιτέρως δελεαστικό πακέτο ολοκληρωμένης λύσης αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης. Όσοι επισκέπτες εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα καλυφθούν από το εκτεταμένο δίκτυο της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.


Η έκθεση θα λάβει χώρα από 3 έως 6 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα, με την Megasoft να βρίσκεται στην αίθουσα 3, στο περίπτερο D10/E13.