Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια netbook της Toshiba διαθέτει HD Internet Technology και harman/kardon ηχεία.


NB_550DΟ Τομέας Πληροφοριακών Συστημάτων της Toshiba Europe GmbH, παρουσίασε την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια netbook της Toshiba, το μίνι NB550D. Το NB550D με AMD HD Internet Technology προσφέρει προηγμένη εμπειρία πολυμέσων και ανώτερη ποιότητα ήχου μέσω harman/kardon® stereo ηχείων. Ο NB550D θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2011.


Ο μίνι NB550D της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μουσική και βίντεο ανώτερης ποιότητας, χωρίς να χρειάζονται εξωτερικά ηχεία. Περίπου το 80% των χρηστών netbook θα επιθυμούσαν ανώτερη ποιότητα ήχου στο netbook τους.Τα πανίσχυρα harman/kardon® stereo ηχεία με 2 Watts ισχύ και Dolby Advanced Audio προσδίδουν σε high definition videos (720p) και τραγούδια τον ήχο που τους αξίζει – με δυνατά μπάσα, κρυστάλλινη ποιότητα και δυνατή ένταση.


Κάνοντας το ξεκίνημα με AMD HD Internet πλατφόρμα επεξεργαστή, ο Toshiba mini NB550D προσφέρει μια μοναδική εμπειρία πολυμέσων. Οι τελευταίοι AMD επεξεργαστές επιτρέπουν στο netbook να εμφανίζει υψηλής ποιότητας εικόνες και να αναπαράγει HD video με πλούσιες και ζωντανές χρωματικές αποχρώσεις.


Streaming HD videos σε TV ή προτζέκτορα
Μέσω της HDMI® επιφάνειας ο mini NB550D έχει τη δυνατότητα για αναμετάδοση videos high definition απευθείας σε TV ή προτζέκτορα 2 για να εμφανίζετε video σε μεγάλη οθόνη. Η δυνατότητα Sleep & Music επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μουσική αποθηκευμένη σε MP3 player μέσω των ηχείων του netbook3 όταν συνδέονται στη θύρα μικροφώνου, ακόμη και όταν το netbook δεν είναι σε λειτουργία.


Toshiba Music Places
Έχοντας απευθείας πρόσβαση στο Toshiba Music Place της 7Digital, ο mini NB550D δείχνει αντάξιος της φήμης του ως φορητή συσκευή ήχου και πολυμέσων. Το Toshiba Music Place ξεκλειδώνει έναν κόσμο περισσότερων από 11 εκατομμυρίων MP3 μουσικών κομματιών, τα οποία αφού αγοραστούν, μπορούν να αποθηκευτούν online. Ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στα συγκεκριμένα αρχεία από διάφορες συσκευές μέσω Web.


5 αγαπημένα χρώματα
Ο mini NB550D κυκλοφορεί σε πέντε χρώματα – μπλε, καφέ, lime πράσινο, τυρκουάζ, και πορτοκαλί. Οι λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις και τα ενσωματωμένα ανάγλυφα κάνουν τη συσκευή πραγματικά cool.