Οι εκδόσεις Pokemon Black & White κυκλοφορούν στις χώρες της Ευρώπης στις 4 Μαρτίου 2011.


reshiram zekrom_sΝέα μυθικά Pokémon, νέοι ήρωες, μια νέα περιοχή, καθώς και νέοι τρόποι για περισσότερη διασκέδαση και επικοινωνία είναι λίγα από τα καινοτόμα και συναρπαστικά στοιχεία του gameplay και προσφέρονται από τις δύο νέες εκδόσεις Pokémon Black Version και Pokémon White Version, που θα κυκλοφορήσουν σε όλη την Ευρώπη στις 4 Μαρτίου 2011, αποκλειστικά για τα φορητά συστήματα της οικογένειας Nintendo DS.


Επανακαθορίζοντας τη σειρά Pokémon, οι εκδόσεις Pokémon Black και Pokémon White προσφέρουν στους θαυμαστές τους αλλά και στους νέους χρήστες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να διασκεδάσουν με μια ολοκαίνουρια περιπέτεια. Και για πρώτη φορά, η κάθε έκδοση έχει και τη δική της νέα περιοχή για εξερεύνηση. Τοποθετημένο στην περιοχή Unova, η οποία βρίσκεται μακριά από τις γνώριμες για τους φίλους των Pokémon περιοχές Kanto και Johto, και τα δύο παιχνίδια θα περιλαμβάνουν και νέες περιοχές δράσης, όπως το πολύβουο αστικό περιβάλλον της πόλης Castelia.


black and whiteΣτις νέες εκδόσεις Pokémon Black και Pokémon White για πρώτη φορά σημειώνεται το γεγονός της αλλαγής των εποχών στον κόσμο του παιχνιδιού. Ως αποτέλεσμα είναι πως κάποια συγκεκριμένα Pokémon εμφανίζονται πιο συχνά κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων εποχών και επίσης αλλάζουν χρώμα ή μορφή. Επιπλέον, οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε κάποιες περιοχές μόνο σε συγκεκριμένη εποχή.


Και σα να μην ήταν αρκετό, οι παίκτες θα συναντήσουν πάνω από 150 πρωτοεμφανιζόμενα Pokémon, μερικά από τα οποία μπορούν να παγιδευτούν μόνο σε μια από τις δύο εκδόσεις. Δύο από αυτά είναι Μυθικά Pokémon που καλούνται Reshiram και Zekrom.


Το Reshiram μπορεί να καταβροχθίσει τα πράγματα που το περιβάλλουν με φλόγες και φημολογείται πως η ζέστη από τις φλόγες μπορούν να κάνουν ακόμη και την ατμόσφαιρα να κινηθεί, ενώ το Zekrom παράγει ηλεκτρισμό από το ίδιο του το σώμα, πετάει και εξαφανίζεται μέσα σε σύννεφα με κεραυνούς. Το Reshiram μπορεί να πιαστεί μόνο στην Pokémon Black Version ενώ το Zekrom μπορεί να πιαστεί μόνο στην Pokémon White Version. Στην αρχή του παιχνιδιού , οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός νέου, ενός παλαιότερου αγοριού και ενός κοριτσιού Εκπαιδευτή, καθώς και ένα από τα τρία αρχικά Pokémon – ένα τύπου χόρτου Pokémon, το Snivy™, ένα τύπου φωτιάς Pokémon, το Tepig™ ή ενός τύπου νερού Pokémon, το Oshawott™ – πριν ξεκινήσετε την περιπέτεια με δύο παιδικούς σας φίλους.


Στις εκδόσεις Pokémon Black και Pokémon White αναθέτονται στον παίκτη να ολοκληρωθούν δύο αποστολές. Η μία είναι να ολοκληρώσει το Unova Pokédex, βρίσκοντας και πιάνοντας κάθε Pokémon στην περιοχή – παρ’ όλα αυτά, προκειμένου να ολοκληρωθεί το Unova Pokédex, οι παίκτες πρέπει να ανταλλάξουν Pokémon μεταξύ των δύο εκδόσεων. Η άλλη είναι να γίνει ο πρωταθλητής του Pokémon League πολεμώντας άγρια Pokémon και άλλους Εκπαιδευτές στην περιοχή. Οι παίκτες θα εκπαιδεύσουν τα δικά τους Pokémon με απώτερο σκοπό να πάρουν τα Πρωταθλήματα Elite Four και Unova. Χάρη σε νέες λειτουργίες σύνδεσης, θα μπορέσετε να ακονίσετε τις ικανότητές σας στην μάχη μέσω της ρύθμισης για τυχαία μάχη (Random Matchup mode), χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Nintendo Wi-Fi.


dsi black and whiteΥπέροχα νέα επίσης και για τους παίκτες που έχουν τις παλαιότερες εκδόσεις των Pokémon HeartGold, SoulSilver, Platinum, Diamond και Pearl, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα να πιάσετε το Μυθικό Pokémon Celebi. Το Celebi θα είναι διαθέσιμο μέσα από Event που θα πραγματοποιηθούν σε καταστήματα. Συνεχίστε να ενημερώνεστε από το www.nintendo.gr για λεπτομέρειες και τα σημεία όπου θα μπορέσετε να πιάσετε αυτό το άπιαστο Pokémon.


Ξεκινώντας από τις 7 Φεβρουαρίου οι παίκτες του παιχνιδιού θα έχουν και τη δυνατότητα να παγιδεύσουν τα Μυθικά Pokémon Raikou, Entei και Suicune. Είναι όλα Shiny Pokémon – δηλαδή είναι διαφορετικό χρώμα από το φυσιολογικό – και είναι διαθέσιμα μόνο μέσω σύνδεσης Nintendo Wi-Fi. Συνεχίστε να επισκέπτεστε τη σελίδα www.pokemongoldsilver.com για περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να πιάσετε αυτά τα ιδιαίτερα Pokémon και πώς θα σας βοηθήσουν να αναμετρηθείτε με τα καινούρια Pokémon Zoroark και Zorua στις Pokémon Black και Pokémon White εκδόσεις.


Επίσης, θα είναι διαθέσιμα δύο πακέτα δημιουργημένα μόνο για τα συστήματα Nintendo DSi, το κάθε ένα με τυπωμένες τις φιγούρες των Reshiram και Zekrom– διαλέξτε είτε την έκδοση Pokémon Black Version, με το Nintendo DSi Reshiram and Zekrom Edition (Black) ή την έκδοση Pokémon White Version, με το Nintendo DSi Reshiram and Zekrom Edition (White) και προετοιμαστείτε να πολεμήσετε.


Οι εκδόσεις Pokémon Black και Pokémon White είναι τα Nintendo DS παιχνίδια με τις πιο γρήγορες πωλήσεις στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας τους.