Σύμφωνα με την πρόσφατη αξιολόγηση της ICAP Group, η Positive Energy έλαβε υψηλό rating score.


PositiveEnergy2H εταιρεία εντάχθηκε στην Κοινότητα των “Strongest Companies in Greece” ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα. Η Positive Energy αποτελεί μέλος ενός μεγάλου Ομίλου εταιρειών με ισχυρή χρηματοοικονομική υποδομή, που μετρά πάνω από είκοσι έτη εμπειρίας στον κλάδο της τεχνολογίας και της ανάπτυξης μεγάλων έργων «με το κλειδί στο χέρι» στις αγορές της ευρύτερης Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


Η σημαντική αυτή διάκριση θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις συναλλαγές της εντός και εκτός Ελλάδος δεδομένου ότι κατατάσσεται και βάσει της συγκεκριμένης πιστοποίησης στις δυνατές, από πιστοληπτικής απόψεως, εταιρείες στη χώρα μας. Δυνατότητα ένταξης στην Κοινότητα έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.


Στις «Strongest Companies in Greece” συγκαταλέγονται οι επιχειρήσεις που έχουν τοποθετηθεί στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group η οποία αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων.