Η Talos Software & IT παρουσιάζει μια πανευρωπαϊκή πρωτοπορία, το 1ο εξειδικευμένο διαγνωστικό κέντρο Η/Υ στην Ελλάδα, το tech bar by Kaspersky.


techbarΤο tech bar by Kaspersky είναι το 1ο και μοναδικό διαγνωστικό κέντρο στην Ελλάδα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου προσφέρει δωρεάν διάγνωση των προβλημάτων του Η/Υ σας, είτε είναι desktop είτε είναι laptop σ’ ένα κατάστημα 200 m2 στο Γέρακα. Μπορείτε να φέρετε τον Η/Υ σας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και μοντέρνο χώρο, με εξειδικευμένο προσωπικό στην αντιμετώπιση προβλημάτων με σκοπό να σας βοηθήσει εντελώς δωρεάν να διατηρήσετε τον Η/Υ σας υγιή και λειτουργικό. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ηλεκτρονικός σας υπολογιστής η υπηρεσία tech bar by Kaspersky μπορεί να το εντοπίσει και να το διαγνώσει εντελώς δωρεάν χωρίς καμία κρυφή χρέωση.


Η εταιρεία Talos Software & IT καινοτομώντας για μια ακόμη φορά, επιδιώκει μέσα από αυτή την ενέργεια να περάσει την εξυπηρέτηση των πελατών της σε νέο επίπεδο. Στοχεύει στο να παρέχει προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες στοχεύοντας να έρθει σε προσωπική επαφή μαζί τους, να τους προσφέρει κάτι μοναδικό και επίσης καινοτόμο αλλά και να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες τους.


Μπορείτε να επισκεφτείτε το tech bar by Kaspersky στη διεύθυνση Κλεισθένους 192 στο Γέρακα από τις 05 Ιανουαρίου 2011 και ωράριο καταστημάτων.