Η Sony Ericsson παρουσιάζει τον -μοναδικό για τον καθένα- pixel art κόσμο του Χperia™ World.


xperiaworld1Το Pixel art πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δημοφιλές είδος ψηφιακής τέχνης, που βασίζεται στην επεξεργασία των μορφών και των εικόνων σε επίπεδο pixel, δημιουργώντας περιβάλλοντα διασκεδαστικά, ζωντανά και γεμάτα χρώματα.


Η Sony Ericsson και η Rascal, η οποία ανέλαβε το έργο, παρουσίασαν πριν από λίγες ημέρες το Xperia™World. Πρόκειται για ένα εικονικό pixel art περιβάλλον μέσα στο οποίο ο κάθε χρήστης μπορεί να επισκεφθεί τους χώρους που τον ενδιαφέρουν, να βρεί το Xperia™ Smartphone που του ταιριάζει, να δει πόσο εύκολο είναι να κατεβάσει τις καταλληλότερες εφαρμογές και να το κάνει απέυθειας απο το site ή με το τηλέφωνο του.


Ο φίλαθλος μπορεί να πάει στο γήπεδο, ο λάτρης της μουσικής να βρεθεί σε μια συναυλία, ο business traveler να κάνει check-in στο αεροδρόμιο και όλα αυτά με το Xperia™ Smartphone και τα Android™ applications που του ταιριάζουν. Τα QR codes που βρίσκονται στα εσωτερικά όλων των χώρων βοηθούν τον επισκέπτη του Xperia™ World να κατεβάσει κατευθείαν τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές από τις 80.000+ που υπάρχουν δωρεάν στο android market.


xperiaworld2Η σειρά Xperia της Sony Ericsson διαθέτει τα smartphones X10, X10mini, X10mini pro και X8 με λειτουργικό Android, για να καλύψει κάθε ανάγκη των καταναλωτών για διασκέδαση και επικοινωνία, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το design, την τεχνολογία και την ποιότητα της κατασκευής. Στην Ελλάδα η Sony Ericsson ενθαρρύνει την ανάπτυξη Android εφαρμογών και εμπλουτίζει την γκάμα των apps που διευκολύνουν καθημερινά τη ζωή των χρηστών. Είναι ήδη διαθέσιμη η εφαρμογή του γνωστού Daily Secret Athens η οποία αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της σειράς Xperia της Sony Ericsson.


Σαν μια ζωντανή πόλη, το Xperia™ World αναπτύσσεται συνεχώς και διαδοχικά θα περιλαμβάνει όλο και περισσότερους χώρους που μπορούν να επισκέπτονται οι «κάτοικοι» της. Η επόμενη πτήση φεύγει άμεσα στο http://www.sonyericsson.com/xperiaworld/ !

Υπάρχει ένα Xperia™ για Σένα.