Με το νέο ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντων & συμβουλών www.mypraktiker.gr, η Praktiker εμπλουτίζει τη διαδικτυακή παρουσία της.


Praktiker_PackshotTo νέο website της Praktiker χαρακτηρίζεται από πλούσιο περιεχόμενο, συνεχώς αυξανόμενη παρουσία προϊόντων και ευκολία στην πλοήγηση. Σε συνδυασμό με τις έξυπνες και δημιουργικές ιδέες και συμβουλές για μια ποικιλία θεμάτων, που αφορούν τόσο απλές κατασκευές όσο και τη διαμόρφωση χώρων και κήπων, στοχεύει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο των κατασκευών, της διακόσμησης, του κήπου και του ελεύθερου χρόνου.


Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να δημιουργούν λίστες αγορών, να ενημερώνονται για τα νέα, τις υπηρεσίες και τα προγράμματα της εταιρείας καθώς και να λαμβάνουν συμβουλές και ιδέες. Παράλληλα, με την εγγραφή τους στο newsletter, εξασφαλίζουν άμεση ενημέρωση για τα Praktikerνέα της εταιρείας και τις νέες προσφορές. Ενώ, με την εγγραφή τους ως μέλη, έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν στο λογαριασμό τους τα αγαπημένα τους προϊόντα ή/και συμβουλές για το σπίτι τους καθώς και να προωθούν τη λίστα προϊόντων τους για προσωπική εξυπηρέτηση από το κατάστημα της επιλογής τους.


Επισκεφθείτε το νέο site της Praktiker Hellas στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mypraktiker.gr.