Ο Πυθαγόρας Παπαδημητρίου θα αναλάβει Managing Director και Επικεφαλής Enterprise Business για την Ελλάδα και την Κύπρο.


hp logo 2010Ο Πυθαγόρας Παπαδημητρίου, από τις 3 Ιανουαρίου 2011, θα ηγηθεί της διοικητικής ομάδας της HP Hellas. Επίσης, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Τομέα Enterprise Business και θα αναφέρεται απευθείας στον Santiago Cortes, Managing Director Middle East, Mediterranean & Africa (MEMA) και Vice President Enterprise Business MEMA της HP.


Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της πληροφορικής, ο κύριος Παπαδημητρίου, έχει περάσει από θέσεις ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων και πωλήσεων, καθώς και από διοικητικές θέσεις σε γνωστές εταιρείες του κλάδου. Ο Πυθαγόρας Παπαδημητρίου έχει ιδιαίτερα εκτεταμένη εμπειρία στην αγορά λογισμικού, έχοντας προηγουμένως την ευθύνη για τις σχετικές δραστηριότητες της Sun Microsystems, για τις περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου, της Κεντρικής Ευρώπης, της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (περιοχή Southern & Eastern EMEA).


Πρόσφατα, ο κύριος Παπαδημητρίου διετέλεσε Information Security Sales Director της Oracle για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών.