Στο opshop θα βρείτε έξυπνα δώρα τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές Canon, Pioneer και Toshiba.


logo_opshopΣτο ηλεκτρονικό stock house της Intersys, www.opshop.gr, θα βρείτε μια πληθώρα προϊόντων από παλαιότερες σειρές σε τόσο ελκυστικές τιμές που θα δώσουν την απάντηση στο καίριο ερώτημα των ημερών σχετικά με τα δώρα που θα μπορούσατε να κάνετε φέτος χωρίς να καταλήξετε να ξοδεύετε μια μικρή περιουσία.


Χαρίστε στην αγαπημένη σας μια κομψή και εύχρηστη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που θα μπορεί να έχει μαζί της παντού, μια Canon PowerShot A1100 σε τιμή έκπληξη – μόλις 89€ ή μια HD ψηφιακή βιντεοκάμερα LEGRIA HF200 σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 369€.


Για τον αγαπημένο σας που είναι παθιασμένος με την τεχνολογία, χαρίστε ένα smartphone, της Toshiba, το μοντέλο G500 ξοδεύοντας μόλις 79€. Ή …για πιο ακριβά γούστα, μια Full HD ψηφιακή βιντεοκάμερα της Canon, τη μικρή και κομψή LEGRIA HF21 που θα τον καταπλήξει με τα πλούσια χαρακτηριστικά της όπως τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 120 GB που εξασφαλίζει τεράστια χωρητικότητα άνω των 45 ωρών λήψης στην τιμή των 499€.


Αν υπάρχει μία γιορτή ιδανική για να μείνετε στο σπίτι, τότε αυτή, δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα! Φτιάξτε τη διάθεσή σας συνθέτοντας ένα home cinema στο σπίτι σας ξοδεύοντας μόλις 207€: συνδυάστε το Pioneer DVD Player DV-575 (σε τιμή προσφοράς, μόλις 39€) με τον ενισχυτή Pioneer VSX-C300 (89€) και το σετ ηχείων Pioneer S-V41 (79 €) και απολαύστε αγαπημένες σειρές και all time classic χριστουγεννιάτικες ταινίες. Και για όσους από εσάς θέλετε να αποδράσετε εκτός πόλης, η Pioneer είναι η απόλυτη προσφορά της εποχής: το DEH-P70B, ράδιο-CD με Bluetooth που αναπαράγει όλες τις δημοφιλείς μορφές ήχου σε τιμή έκπληξη: μόλις 129€ και γίνεται δικό σας, για να κάνει την οδική σας διαδρομή μια αξέχαστη εμπειρία.