Η Real Consulting υποστηρίζει το ελληνικό Λιανεμπόριο μέσω του θεσμού των Retail Business Awards 2010.


RealConsulting_LOGOΤο θεσμό διοργανώνει ο εκδοτικός οίκος Direction σε συνεργασία με τον ΣΕΛΠΕ. Ειδικά σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον κλάδο όπως η φετινή, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για προβολή και βράβευση της δραστηριότητας των πιο επιτυχημένων ελληνικών επιχειρήσεων, με στόχο την ανάδειξη προτύπων και βέλτιστων πρακτικών που στηρίζονται στην καινοτομία και την τεχνολογική εξέλιξη.


Στο πλαίσιο αυτό η Real Consulting συνεπικουρεί στην επιβράβευση εκείνων των επιχειρήσεων που ενάντια στις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες συνεχίζουν να επενδύουν, να πρωτοπορούν, εδραιώνοντας την θέση τους στην Ελληνική αγορά.


H Real Consulting μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαία διεθνή λογισμικά, παρέχει τις απαραίτητες επιχειρησιακές λύσεις και εφαρμογές που εξειδικεύονται στον δυναμικό αλλά και απαιτητικό κλάδο των Λιανικών Πωλήσεων. Συγκεκριμένα, είναι Value Added Reseller της SAP Hellas, έχοντας την ηγεσία στην υλοποίηση έργων SAP στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, ως Gold Certified Partner της Microsoft Dynamics παρέχει την επιτυχημένη υλοποίηση των λύσεων Microsoft Dynamics NAV ΚΑΙ CRM καθώς και την κάθετη λύση για επιχειρήσεις λιανικής LS Retail.