Διασκέδαση για τους φίλους και την οικογένεια σε μια νέα περιπέτεια αποκλειστικά για το Wii αυτό το Δεκέμβρη.


donkey kong country returnsΠάρτε θέση για να ανακαλύψετε ποιος θα κερδίσει τον τίτλο του Βασιλιά της Ζούγκλας αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς το Donkey Kong™ Country Returns θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για το Wii. Από τη ζούγκλα ως την παραλία, από τις σπηλιές ως τα ηφαίστεια, από καροτσάκια ορυχείων και κινούμενα αναρριχητικά φυτά ως βαρέλια που εκρήγνυνται, το Donkey Kong™ Country Returns θα παρέχει πολλές ώρες διασκέδασης γεμάτες αδρεναλίνη για εσάς, τους φίλους, την οικογένεια και τους θαυμαστές του Donkey Kong™ σε αυτό το ολοκαίνουριο παιχνίδι για το Wii.


Και για πρώτη φορά στη σειρά, με το Donkey Kong™ Country Returns μπορείτε να συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας σας και να παίξετε μαζί, ως Donkey Kong™ και Diddy Kong, δυνατότητα που δίνει η νέα συνεργατική ρύθμιση για δύο παίκτες του παιχνιδιού. Επιλέξτε να παίξετε μόνος ή να συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας με σκοπό να ολοκληρώσετε τις διασκεδαστικές προκλήσεις του παιχνιδιού, τους γρίφους και τις αποστολές για να ανακτήσετε τα κλεμμένα αποθέματα μπανάνας του Donkey Kong.


donkey kong teamΣε αυτή την ολοκαίνουρια side-scrolling περιπέτεια, οι παίκτες στο Donkey Kong™ Country Returns θα μπορέσουν να βυθιστούν πλήρως στον κόσμο του δυναμικού δίδυμου, του Donkey Kong™ και του Diddy Kong. Επιπρόσθετα με την επανεμφάνιση γνώριμων λειτουργιών από τη σειρά Donkey Kong™, όπως τα κανόνια από βαρέλια και η οδήγηση με καροτσάκια ορυχείων, θα παρουσιαστούν και νέες δυνατότητες. Παίζοντας ως Donkey Kong™, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον αισθητήρα κίνησης και να τον κάνουν να χτυπά το έδαφος, να κυλιέται πάνω σε εχθρούς και να φυσά δυνατά.


Εν τω μεταξύ, ο Diddy Kong μπορεί να χρησιμοποιεί το Barrel Jet το οποίο προσφέρει την ικανότητα να πετάει, όπως και το Peanut Popgun, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον των εχθρών του, ενώ κάνει μια βόλτα πάνω στην πλάτη του Donkey Kong™ – τέλειο για παίκτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κινούνται έτσι και να προσφέρουν βοήθεια στον λιγότερο έμπειρο συμπαίκτη.
Και σαν να μην έφτανε ότι μαθαίνετε νέες κινήσεις, πηδήματα, τρέξιμο και ικανότητα στη μάχη, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε επίπεδο καθώς περιλαμβάνονται κρυφές περιοχές και κρυμμένα συλλεκτικά αντικείμενα να ανακαλύψετε. Αν συγκεντρώσετε τα επιπλέον αντικείμενα τα οποία συμπληρώνουν την λέξη K-O-N-G, θα βραβευθείτε με κάτι πραγματικά ιδιαίτερο.


donkey_kong_country_returnsΓια τους παίκτες που θέλουν να αυξήσουν τους παλμούς τους, υπάρχει το Time Attack όπου σας προκαλεί να τελειώσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πίστα για να κερδίσετε ένα χρυσό μετάλλιο. Αλλά προσέξτε, ο καθένας μπορεί να σας ανταγωνιστεί – και έτσι μπορεί να βρείτε την αδερφή σας, τη φίλη σας ή ακόμη και τον μπαμπά σας να χορεύει τον χορό του νικητή στο Time Attack του Donkey Kong™ Country Returns αυτά τα Χριστούγεννα.


Δείτε το gameplay του παιχνιδιού στο παρακάτω video: