Η ολοκαίνουρια Packard Bell Viseo 191 LED επιδεικνύει ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και χαρακτηριστικών αλλά και προσιτό κόστος.


Viseo 191 LEDΤο εξαιρετικά λεπτό πάχος μόλις 18mm της Packard Bell Viseo 191 LED, μαζί με τις στρογγυλεμένες άκρες και το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, καθιστούν αυτήν την οθόνη ένα κομμάτι σύγχρονης κομψότητας. Το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα προσδίδει το δικό του ιδιαίτερο στίγμα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή του στούντιο και εναρμονίζεται τέλεια με τα notebook, τα netbook και τους επιτραπέζιους υπολογιστές της Packard Bell, για ένα απαράμιλλο στιλ “PB”. Με ευρεία οθόνη 18.5” με οπίσθιο φωτισμό LED, 410 (H) x 230 (W) mm, έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε χώρο και χρήση.


Με εξαιρετικές επιδόσεις πολυμέσων, η νέα Packard Bell Viseo 191 LED διατίθεται επίσης με στερεοφωνικά ηχεία για μια ακουστική εμπειρία surrounding. Η αναλογία διαστάσεων ευρείας οθόνης είναι 16:9 και παρέχεται με εξελιγμένο λόγο δυναμικής αντίθεσης 12.000.000:1 για εικόνα μεγαλύτερης ευκρίνειας. Ο γρήγορος χρόνος απόκρισης των 5-ms προσφέρει λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα για μια άνευ προηγουμένου εμπειρία εικόνας.


Ιδανική για παιχνίδια, ταινίες αλλά και κάθε multimedia απόλαυση, η Packard Bell Viseo 191 LED έχει τη δυνατότητα αξεπέραστης ψηφιακής DVI συνδεσιμότητας χάρη στην είσοδο DVI με υποστήριξη HDCP, για συσκευές αναπαραγωγής DVD και άλλες εξωτερικές συσκευές, επιπλέον της εισόδου VGA που παρέχεται συνήθως.


Η οθόνη Packard Bell Viseo 191 LED είναι φιλική προς το περιβάλλον. Χωρίς υδράργυρο και συμβατές με το ENERGY STAR® 5.0, οι οθόνες Packard Bell χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια (έως 68%), βοηθώντας το περιβάλλον ενώ εσείς εξοικονομείτε χρήματα.


Η Packard Bell Viseo 191 LED είναι άμεσα διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές. Η Packard Bell Viseo 191 LED Stereo θα διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές από το Δεκέμβριο του 2010.