Η Terratec παρουσιάζει τη νέα εξωτερική λύση υψηλής ποιότητας ήχου για τους λάτρεις των πολυμέσων.


terratec aureon promoΗ Terratec, εταιρία που εξειδικεύεται στα πολυμέσα και τον ήχο, με έδρα το Nettetal της Γερμανίας είναι έτοιμη να λανσάρει τη βελτιστοποιημένη λύση ήχου για φορητούς υπολογιστές και netbooks. Ευέλικτη, φορητή, διαθέτοντας την ποιότητα ήχου που αποτελεί σήμα κατατεθέν της εταιρίας, η εξωτερική Aureon 7.1 USB είναι ο διάδοχος της Aureon 5.1 USB. Προσφέρει τα πάντα που θα ανέμενε κάθε απαιτητικός λάτρης του ήχου.


Είτε θέλετε να προβάλετε παρουσιάσεις multimedia, ή τις πιο πρόσφατες ταινίες blockbuster σε DVD, τραγούδια MP3, ή τον επιβλητικό ήχο ενός παιχνιδιού, η 7.1 USB από την TERRATEC προσφέρει ποιοτικό ήχο για κάθε περίσταση. Και το κάνει αυτό παντού και όλη την ώρα, στο PC στο σπίτι, ή στο δρόμο, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση και περιττές ρυθμίσεις. Ο καλός ήχος δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη υπόθεση: Απλά συνδέστε σε μια θύρα USB και απολαύστε. Είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά στην τιμή των 59.99 €.


ayreon connectionsΑνάμεσα στα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ο πραγματικός ήχος surround σε 7,1 καναλιών, ψηφιακή είσοδος και έξοδος, είσοδος μικροφώνου, και έξοδος ακουστικών. Αυτή η μικρή συσκευή ήχου από τη Γερμανική εταιρία παραγωγής προϊόντων πολυμέσων έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από μία κάρτα ήχου. Παρέχοντας μια πραγματικά ευχάριστη ακουστική εμπειρία, ειδικά για τα DVD, υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή πρότυπα, όπως Dolby Digital, AC3, και DTS. Και επιπλέον, η Aureon 7.1 USB έχει κουμπιά που επιτρέπουν την αυξομείωση του ήχου απευθείας από τη συσκευή.


ayreon boxshotΒασικά χαρακτηριστικά
– Σύνδεση USB 1.1 (συμβατή με USB 2.0)
– Παροχή ρεύματος μέσω του διαύλου USB (bus-powered)
– 4 αναλογικές έξοδοι (υποδοχές 3,5 mm στερεοφωνικές)
– 2 είσοδοι μικροφώνου (υποδοχές 3,5 mm)
– 1 έξοδος ακουστικών (υποδοχή 3,5 mm stereo)
– Οπτική ψηφιακή είσοδος (TOS link)
– Οπτική ψηφιακή έξοδος (TOS link)
– Line Input (υποδοχή 3,5 mm stereo)
– Σήματα AC3 και DTS μπορούν να δρομολογούνται μέσω της ψηφιακής εξόδου
– Ρύθμιση έντασης απευθείας στη συσκευή
– Ανάλυση ήχου: 16 bits
– Αναλογικά sample rates: 32, 44,1 και 48 kHz. Ψηφιακά: 48 kHz