Η Uni Systems ανακοινώνει τη δημιουργία νέας υπηρεσίας Mobile Applications (Uni|MOBILE), για ολοκληρωμένη εργασία από mobile devices.


unisystemsΜέρος αυτής της υπηρεσίας, είναι η δημιουργία Apple Mobile Applications, επιχειρηματικές εφαρμογές για συσκευές iPad, iPhone και iPod touch, τις οποίες η Uni Systems αναπτύσσει ως επίσημο μέλος του Apple iOS Development Network.


Οι εφαρμογές που αναπτύσσονται και διατίθενται στους τελικούς πελάτες της Uni Systems (επιχειρήσεις & οργανισμούς), επιτρέπουν στους χρήστες να επικοινωνούν άμεσα και με ασφάλεια με την πληροφοριακή υποδομή του οργανισμού, έχοντας στη συσκευή τους απαραίτητες πληροφορίες για την καθημερινή τους εργασία εκτός γραφείου.


Βασισμένες στη πλατφόρμα iOS, εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητές της, προσφέροντας μείωση κόστους για τον οργανισμό και μοναδική εμπειρία στον χρήστη. Έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται στους τομείς της Εκπαίδευσης, της Υγείας, στον Χρηματοοικονομικό, στις Ταχυμεταφορές, στην Υποστήριξη Πωλήσεων και στο Field Service, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες του συνόλου των επιχειρησιακών κλάδων.