Νέα applications και games για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του Nokia smartphone σας.


Lonely Planet City Guide (Barcelona) – Δωρεάν
lonely planetΤι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ταξιδιωτικές πληροφορίες που χωράνε στην τσέπη σου και δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο στη βαλίτσα σου; Αυτός ο οδηγός σου προσφέρει τις προτάσεις του συγγραφέα του Lonely Planet για το τι να δεις και να κάνεις, πού να φας, να ψωνίσεις και να μείνεις στην πόλη. Όλα βολικά αποθηκευμένα στο κινητό σου τηλέφωνο.


Shazam – Δωρεάν
Δημιούργησε στιγμές μουσικής! Το Shazam μπορεί να αναγνωρίσει μουσική οπουδήποτε: από την TV, το ραδιόφωνο, ακόμα και σε μπαρ. Απόκτησε 30 ημέρες. δωρεάν δοκιμής της εφαρμογής με πλήρεις δυνατότητες – συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης με Twitter και Facebook.


wikipediaWikipedia – Δωρεάν
Online Wikipedia reader με bookmarks, history, αναδιπλούμενες κατηγορίες και beta υποστήριξη για ανάγνωση σε όλες τις γλώσσες. Δωρεάν και open source.


Ε! – Δωρεάν
Το E! Online μεταφέρει Νέα Ψυχαγωγίας και τηλεοπτικά shows απευθείας στο Nokia κινητό σου. Μια one-stop πηγή για τα τελευταία shows και νέα, όπως τα Ryan Seacrest, Keeping up with the Kardashians, DR, 90210, Live from the Red Carpet και πολλά ακόμα.


crazy hamsterCrazy Hamster (Lite) – Δωρεάν
Ο χειμώνας έρχεται αλλά το Crazy Hamster ξέχασε να αποθηκεύσει προμήθειες. Τώρα πρέπει να επισκεφτεί διάφορες τοποθεσίες για να τις μαζέψει πριν το χειμώνα. Το Hamster έχει τρελαθεί και δεν βλέπει τίποτα, παρά μόνο τα φρούτα. Εσύ πρέπει να το βοηθήσεις να προσπεράσει τις παγίδες και τα εμπόδια. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Το Hamster έχει ήδη ξεκινήσει!


Hero of Sparta HD – €3,62
hero of spartaΞυπνάς μόνος σου σε μια άγνωστη παραλία και το πλοίο με όλο το στόλο σου λείπουν… Είναι η αρχή μιας επικής οδύσσειας για να ανακαλύψεις τι παιχνίδι παίζουν οι θεοί μαζί σου, Βασιλιά Άργο. Ταξίδεψε από το Νησί του Μαντείου στα βάθη του Κάτω Κόσμου, πολέμησε με τα πιο εντυπωσιακά τέρατα της μυθολογίας, νίκησε τον Κέρβερο και τον Κύκλωπα! Είναι η ευκαιρία σου να γράψεις τον δικό σου θρύλο.