Aπό σήμερα οι μόνοι αληθινοί πρωταγωνιστές του Vodafone CU είναι οι συνδρομητές του, o καθένας με τη μοναδικότητά του.


kxs_BRAND4Tώρα εκτός από δωρεάν Unlimited επικοινωνία με όλη τη Vodafone αλλά και τη CU παρέα του, κάθε Vodafone CU συνδρομητής μπορεί ο ίδιος να επιλέγει το bonus που θα κερδίζει: 100 SMS προς όλα τα δίκτυα ή 100 MΒ internet στο κινητό για 1 μήνα με κάθε κάρτα ανανέωσης. Γιατί στην παρέα του Vodafone CU ο καθένας επιλέγει το δικό του τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας.


Επιπλέον, από σήμερα το Vodafone CU δίνει μια νέα διάσταση στον όρο επικοινωνία λανσάροντας το www.vodafoneCU.gr. Ένα δικό του ολοκαίνουργιο site όπου ο κάθε επισκέπτης εκτός από πληροφορίες για τις CU υπηρεσίες, events και προγράμματα που του προσφέρονται, μπορεί να ενεργοποιήσει τη παραπάνω προσφορά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010.


vfcuΤο Vodafone CU, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των σημερινών νέων αναδεικνύει αυτή τη μοναδικότητα τους και δίνει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα έκφρασης και ενεργούς συμμετοχής σε όλες τις εκφάνσεις επικοινωνίας τους. Μέσα από μία φρέσκια και ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια, το CU αναδεικνύει όχι ηθοποιούς αλλά καθημερινούς ήρωες που εκφράζουν τους πραγματικούς εαυτούς τους.