Η AMD εισάγει τη νέα γενιά PC gaming, με τη νέα σειρά AMD Radeon HD 6800, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις παιχνιδιού.


amd 6800Η νέα σειρά καρτών γραφικών AMD Radeon™ HD 6800 παρέχει περισσότερο από 30% μεγαλύτερη απόδοση παιχνιδιού από τα ανταγωνιστικά προϊόντα, διαθέτοντας αρχιτεκτονική δεύτερης γενιάς Microsoft DirectX® 11, καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και το ασυναγώνιστο set της τεχνολογίας AMD Eyefinity multi-display.


Με την Radeon HD 6800 series, η ΑΜD θέτει ως στόχο την επαναδημιουργία των αρχικών «sweet spot» προϊόντων της σειράς καρτών γραφικών ATI Radeon™ HD 4800. Η AMD Radeon HD 6800 series είναι η δεύτερη γενιά DirectX 11 με chip που σχεδιάστηκε να αποδίδει 30% περισσότερο, σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα της ίδιας κατηγορίας και ακόμα γρηγορότερη ψηφιοποίηση για μια πιο ρεαλιστική gaming εμπειρία. Η αρχιτεκτονική αποτελεσματικότητα της AMD Radeon™ HD 6800 series και οι εξελίξεις στην τεχνολογία ενεργειακής διαχείρισης δημιουργούν την καλύτερη στην αγορά ενεργειακή αποδοτικότητα.


Η AMD Radeon™ 6800 series διαθέτει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, συμπεριλαμβανομένης και της ολοκαίνουργιας μορφολογικής anti-aliasing συμβατότητας με directΧ 9 και directΧ 10 ή directX 11 εφαρμογές και βελτιωμένο anisotropic filtering.


DirectX 11 παιχνίδια
Το DirectX 11 έχει καθιερωθεί πολύ γρήγορα στα pc games και η πλειοψηφία των σχεδιαστών παιχνιδιών επιλέγουν AMD Radeon™ graphics cards σαν πλατφόρμα ανάπτυξης για τα DirectX 11 παιχνίδια. Πέρα από τα DirectX 11 παιχνίδια, η AMD Radeon HD 6800 series αποτελεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε DirectX 9, DirectX 10, DirectX 10.1 και Open GL titles σε μια μόνο κάρτα η σε multi-card AMD CrossFireX™ configurations.


AMD Eyefinity Technology
amd 6870H AMD Radeon HD 6800 series κάρτα γραφικών είναι η πρώτη στη βιομηχανία που προσφέρει υποστήριξη και για DisplayPort 1.2 αλλά και για HDMI 1.4a, παρέχοντας στον χρήστη πολλαπλές επιλογές για multi-monitor configurations, display selection και νέα χαρακτηριστικά DisplayPort audio.


Η AMD Eyefinity technology συνεχίζει να είναι μια από τις πιο οικονομικές multi-display λύσεις που διατίθενται, προσφέροντας πολλές επιλογές σε συμβατότητα οθόνης και configurations. Παραπάνω από 45 τίτλοι παιχνιδιών έχουν την σφραγίδα της AMD Eyefinity και ακόμα παραπάνω παιχνίδια είναι συμβατά με αυτή. Επιπρόσθετα, συνεχείς βελτιώσεις στους AMD Catalyst graphic drivers μπορούν να ξεκλειδώσουν καινούριες λειτουργίες και χαρακτηριστικά AMD Eyefinity και configurations.


AMD HD 3D τεχνολογία
Με την κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 6800 series η AMD παρουσιάζει την AMD HD 3D τεχνολογία που είναι αποτέλεσμα της 3D πρωτοβουλίας για stereo 3D Gaming και ταινίες. Η AMD HD 3D τεχνολογία υποστηρίζει πάνω 400 τίτλους μέσω των συνεργατών.


EyeSpeed με την AMD Accelerated Parallel Processing
Περισσότερες λειτουργίες και επιδόσεις με την τεχνολογία AMD Accelerated Parallel Processing (APP): Καινούρια χαρακτηριστικά, λειτουργίες, βελτιωμένες επιδόσεις στα top media, διασκέδαση και παραγωγικές εφαρμογές που δημιουργήθηκαν από την AMD APP τεχνολογία.
Εμπλουτισμένα χαρακτηριστικά ποιότητας video: Η κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 6800 series διαθέτει Unified Video Decoder 3 (UVD), ένα video playback accelerator που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν Blu-ray 3D ταινίες, αλλά και HD video formats και online video, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ποιοτικές βελτιώσεις στο προχωρημένο post-processing και scaling, εμπλουτισμό της αντίθεσης χρωμάτων, διόρθωση χρώματος και πολλά ακόμα.
Εκτεταμένη υποστήριξη των standard της βιομηχανίας: Η AMD Radeon HD 6800 series graphics card υποστηρίζει πλήρως και το DirectCompute και το OpenCL διασφαλίζοντας ευρεία υποστήριξη εφαρμογών.


Υποστήριξη συνεργατών
Η AMD Radeon™ HD 6800 series graphics card υποστηρίζεται από πολλές in-board εταιρίες συμπεριλαμβανομένων των: ASUS, Club 3D, Diamond Multimedia, Force3D, GIGABYTE, HIS (Hightech Information Systems), MSI, PowerColor, SAPPHIRE Technology, VisionTek and XFX.