Η LG δίνει το παρόν και πρωτοπορεί με νέα λειτουργικά προϊόντα

LG bd300Η LG Electronics παρουσιάζει τα πλέον εξελιγμένα προϊόντα της στη Διεθνή Έκθεση IFA 2008, η οποία αποτελεί πρωτοπόρο έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών και καταναλωτικών αγαθών (consumer electronics).Η νέα σειρά προϊόντων της LG, με τον τίτλο «Smart technology and Stylish Design”, διακρίνεται για τα προηγμένης τεχνολογίας χαρακτηριστικά και τον εμπνευσμένο σχεδιασμό της.
«Έχουμε δημιουργήσει τάση στην παγκόσμια βιομηχανία καταναλωτικών προϊόντων χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που εφαρμόζουμε και στα πρωτότυπα σχέδια των προϊόντων μας», σχολίασε ο James Kim, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Europe και συνέχισε: «Εργαζόμαστε καθημερινά με κίνητρο να ικανοποιήσουμε το εκλεπτυσμένο και υψηλών απαιτήσεων γούστο των πελατών μας, ιδιαίτερα των Ευρωπαίων καταναλωτών, με στοίχημα να προσφέρουμε έναν έξυπνο, κομψό, ιδιαίτερο τρόπο ζωής.»

Η παρουσία της LG στην εν λόγω έκθεση αφορούσε σε κατηγορίες προϊόντων Εικόνας και Ήχου, LG Digital Display και LG Digital Media.
Συγκεκριμένα :

LG Scarlet (LG7000)
LG 7000H LG Scarlet 7000, πρωτοπόρος της σειράς, δε θα μπορούσε παρά να είναι προικισμένη με πλούσια χαρίσματα. Η τεχνολογία Intelligent Sensor προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, το σύστημα μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας, τα μη ορατά ηχεία από τον κ. Marc Levinson -τον κορυφαίο τεχνικό του ήχου – και η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth που διαθέτει είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

LG Scarlet (LG6100) – LG Scarlet (LG6000)
Η LG Scarlet (LG6100) με πάχος μόλις 44.7 χιλιοστά, είναι η λεπτότερη LCD της παγκόσμιας αγοράς διαθέτοντας ενσωματωμένο ψηφιακό tuner.Η καλλιτεχνική της σχεδίαση συνδυάζεται άψογα με την Tru Motion 100Hz τεχνολογία της και τον 50.000:1 λόγο αντίθεσης ,ενώ η LG6000 προσφέρει στους θεατές την απόλυτη εμπειρία εικόνας και ήχου αφού με εμφάνιση που θυμίζει έργο τέχνης και με τα πιο εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει ορίζεται επάξια ως ‘’τεχνολογικό αριστούργημα’’.

TAKE IT TO THE EDGE (PG7000) – (PG6000)
Η Full HD 1080p PG 7000 σειρά τηλεοράσεων plasma της LG, με οθόνες 50 και 60 ιντσών, φέρνει τη διασκέδαση στο σπίτι διαθέτοντας Super Bright Panel, 1.000.000:1 λόγο αντίθεσης, Dual XD Engine, σύνδεση Bluetooth, αλλά και λεπτή ντελικάτη εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο ενώ η βραβευμένη plasma PG6000 ξεχωρίζει για την ποιότητα των χρωμάτων, την έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια με την τεχνολογία Dual XD Engine σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό frameless design της.
1) LG Digital Media Company
Blu-Ray Player, LG BD300
LG bd300Υποστηρίζοντας τη λειτουργία BD Live που εξασφαλίζει πρόσβαση στο Internet, ο χρήστης δύναται να κάνει download περιεχόμενα σχετικά με Blu-Ray ταινίες συμπεριλαμβάνοντας video,υπότιτλους,παιχνίδια και πολλά άλλα. Επιπλέον, η ιδιαίτερότητά του έγγυται στην παροχή πρόσβασης των ειδικών χαρακτηριστικών των Blu-ray discs που συνήθως αυτό γίνεται εφικτό μόνο μέσω υπολογιστή. Διαθέτοντας 1080p Full HD ανάλυση, Dolby True HD και DTS-HD, το Blu-Ray BD300 διακρίνεται για την μοναδική ποιότητα ήχου δημιουργώντας έτσι ένα ασυναγώνιστα ολοκληρωμένο ‘πακέτο’ για διασκέδαση υψηλών αποδόσεων.

Total network Attached Storage Solution, N4B1
Πρόκειται για τη νέα συσκευή αποθήκευσης δεδομένων της LG που ξαφνιάζει με τις δυνατότητές της τόσο τους οικιακούς χρήστες όσο και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Αποθηκεύει, διαχειρίζεται και αναπαράγει δεδομένα με το ενσωματωμένo Blu-ray drive, δημιουργώντας μία «εικονική βιβλιοθήκη δίσκων» που μπορεί να χωρέσει περιεχόμενο έως και ένα terabyte, εξασφαλίζοντας χρόνο αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τους δίσκους.

2.1 Ch Home Theater System, LG HT33S
Το πιο πρόσφατο Home Theater της LG, HT33S, ρυθμισμένο από τον κ. Marc Levinson, προσφέρει την απόλυτη ποιότητα ήχου, προσφέροντας τρισδιάστατα εικονικά sound effects, χάρη στην τεχνολογία Virtual Sound Matrix. Παράλληλα έχει τη δυνατότητα απόδοσης των συμβατικών DVDs σε HD1080p.

Stylish DVD player, DVS450H and DVS400H
Ένα DVD player διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Μπορεί να στηθεί κάθετα ή οριζόντια, ακόμη και να στηριχθεί στον τοίχο. Διαθέτει πλήκτρο αφής και κομψή εμφάνιση σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με καμπύλες, εμπνευσμένες από τα ασιατικά έπιπλα ενώ η δυνατότητα USB σύνδεσης και MP3 που παρέχει διευκολύνουν τους χρήστες.

3G Netbook X110
LG X110To X110 αποτελεί το επόμενο βήμα στην τεχνολογία των φορητών συσκευών.Πρόκειται για ένα ‘’έξυπνο’’ τεχνολογικά προϊόν με δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας και γρήγορης πρόσβασης στο Ίντερνετ.Ειδικότερα,το Netbook X110 αποτελεί τη νέα ευρυζωνική πρόταση της LG αφού είναι ασύρματο (wireless) και παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο Ίντερνετ με το λειτουργικό σύστημα Windows XP Home και WLAN 802.11 b/g που διαθέτει.Έτσι, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με ακόμα πιο γρήγορες ταχύτητες, από οποιοδήποτε χώρο και αν βρίσκεται (Wi-Fi).Επιπλέον, κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω του εξαιρετικού design αλλά και της ποικιλίας χρωμάτων που σύντομα θα διατεθεί στη διεθνή αγορά ( λευκό, ασημί, ροζ και άσπρο).

Η παρουσία της LG στην έκθεση συμπεριλάμβανε -μεταξύ άλλων – εκθέματα της κατηγορίας LG Digital Appliance Company.
Ειδικότερα:

DuoChef, MC8088HL
Πρόκειται για την πρώτη οικιακή συσκευή διπλής χρήσης, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως φούρνος μικροκυμάτων όσο και ως κλασικός φούρνος συνδυάζοντας ιδανικά τις εξαιρετικές δυνατότητες των μικροκυμάτων και του ζεστού αέρα στο μαγείρεμα αλλά και στο ξεπάγωμα.

Kompressor Plus
LG kompressor plus ferrari redΝέα γενιά στις ηλεκτρικές σκούπες Kompressor της LG, με παγκόσμια πρωτοποριακή τεχνολογία Συμπίεσης Σκόνης αποτρέποντας τα μόρια σκόνης να διαφύγουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Με την καινοτομία αυτή εξαλείφεται η δημιουργία αλλεργιών εξασφαλίζοντας παράλληλα ασύγκριτη καθαριότητα αλλά και εξοικονόμηση χρόνου και χώρου αφού η σκόνη συμπιέζεται και απομακρύνεται υγιεινά και εύκολα από τον κάδο, υπό τη μορφή κύβου!

Εντοιχισμένες συσκευές
Οι εντοιχισμένες συσκευές της LG δημιουργούν ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον στην κουζίνα, συνδυάζοντας εύχρηστα και καλοσχεδιασμένα προϊόντα. Η ευρεία γκάμα μοντέλων και σχεδίων σε φούρνους, απορροφητήρες, ψυγεία, πλυντήρια πιάτων, βραβευμένα με Reddot Award το 2006 & 2007, δίνουν άλλη αισθητική διάσταση στο χώρο της κουζίνας.

Πλυντήριο ρούχων F1402FDS
Με ενσωματωμένη τεχνολογία ατμού, τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία του, με σύντομο πρόγραμμα πλύσης μόλις 20 λεπτών και πρόγραμμα Allergy Care, το F1402FDS εγγυάται ρούχα πεντακάθαρα, εύκολα και γρήγορα.

Ψυγείο
LG p247jcmaΤο LG GR-P247JCMA διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα ανάμεσα στα ψυγεία της κατηγορίας του, με δυνατότητα επέκτασης του χώρου κατάψυξης, ενώ το ενσωματωμένο bar στην πόρτα του περιορίζει την απώλεια ψύξης και ενέργειας. Παράλληλα ο αεροστεγής θάλαμος για λαχανικά τα διατηρεί φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.